Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretsz szerepelni?

Szeretsz szerepelni?

Figyelt kérdés

Egy társaságban, beszélgetés közben azt szereted igazán, ha te vagy a középpontban és minden szem rád irányul? Vagy ha megállítanak utcán riporterek, válaszolsz nekik, nem zavar a kamera vagy a mikrofon? Vagy el is mennél vetélkedőkbe, főzőműsorokba stb? Ha buli van, akkor felugrasz a színpadra és elkezdesz énekelni valamit csak úgy magadtól?

Ilyenekre gondolok a kérdésben.

2021. jún. 6. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%
Utálok, már egy pár fős társaságban is bepánikolok, ha rám figyel mindenki. Ha pl. a párom barátaival megyünk valahova, egész idő alatt meg se szólalok kb. és közben imádkozok, nehogy valaki észrevegyen és mondjuk kérdezzen valamit.
2021. jún. 6. 23:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, semmilyen helyzetben, még akkor is sokszor hallgatok, ha szakmai szinten én állok magasabban, és tudom, hogy az én javaslatom jobb lenne.
2021. jún. 7. 01:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért válaszolok, mert tegnap az utcán megállított egy riporter és operatőr hogy adjak intverjút egy svájci TVnek angolul.

Gondoltam ... 15 évesen leraktam a C1-et, majd külföldön tanultam egyetemen lényegében jobb a lexikai tudásom angolul mint magyarul ... na megpróbálom.

A fudan egyetemről kérdeztek.

Kb fél mondat után azt mondtam, hogy "Bocsi, de ez nekem nem megy. Lefagyok az ilyen helyzetekben" és tovább mentem. :D

Ez szerintem mindent elárul.

Lehet egy random svájci TV baki válogatásában benne leszek majd valamikor.

2021. jún. 7. 01:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Utálok.
2021. jún. 7. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Én imádok a középpontban lenni! :D
2021. jún. 10. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!