Jól sejtem, hogy akik ilyen tv műsorokban szerepelnek, azok velem szóba se állnának?
Ez ember függő. Meg aki egy országban híres, azt nem hívnám híresnek, maximum lokális hírességnek.
Én ausztriában barátkoztam össze egy másik snowboard-ossal és fogalmam se volt, hogy ő ki. Egészen estig, mikor kértem nevet és azt mondta, ne közösségi oldalon keressem, ha nem erre a számra írjak. Mint kiderült egy híres műsorvezető volt. Azt mondta, általában nem barátkozik így helyiekkel, mert nem biztos megbízhat egy olyanban, aki csak a hírneve miatt barátkozna vele. Nekem természetesen fogalmam se volt, hogy ő ki és csak egy szimpatikus férfinek láttam akivel jól elbeszélgetek és hasonló humorunk van. (Akit érdekel privátban leírom a nevét).
Szóval ez relatív. Biztos van ausztriában is olyan sztár, akinek a közelébe nem mehetnék és ha hozzá szolnék is lenéző lenne, de ez nem mindenkire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!