Van itt olyan aki szintén nem járt bulizni fiatal
korában?
Figyelt kérdés
Én jelenleg 27 éves vagyok, nem igazán voltam még ilyen helyen. Most, hogy beindult minden, újra csak sajnálom, hogy ez kimaradt az életemből. Igazából nem is lenne kivel menni, meg kicsit félek is tőle, de mégis vágyakozom utána. Van akinek ugyanígy kimaradt?
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam buliban, de nekem is csak akkor jött be, amikor a megszokott társaságommal félrevonultunk, beszélgettünk és iszogattunk. Úgy teljesen jól éreztem magam. Szintúgy nem az én világom, a zene sem tetszik, táncolni sem tudok, nem is szeretek, valaki mindig totál részeg és még sorolhatnám..
Néha egy kicsit hiányzik, hogy nekem kimaradt, de gyorsan eszembe jut, hogy amúgy nem is éreztem jól magam ilyen helyeken a barátaim nélkül.
Azt jobban bánom, hogy nem volt sűrűbben példa rá, hogy úgy összeültünk és kicsit iszogattunk a többiekkel. (nem a lerészegedés a cél!)
2021. jún. 6. 10:37
12/19 anonim válasza:
Én sem voltam soha és én is nagyon bánom. Mindig szerettem volna bulikba, koncertekre, fesztiválokra járni vagy legalább csak beülni valahova esténként iszogatni barátokkal. Soha nem volt ehhez társaságom, szóval általában csak egyedül döglődtem otthon és ez az egész teljesen kimaradt az életemből. Úgy érzem, hogy gyakorlatilag nem is volt fiatalkorom.
22/l
2021. jún. 6. 10:46
13/19 anonim válasza:
Nalam is kimaradt, de nem vonz semennyire sem.
2021. jún. 6. 11:10
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Azért az megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül :) A csajozós részére nagyon kíváncsi lennék, táóényleg úgy mennek ott a dolgok, mint ahogy hallani? :)
2021. jún. 6. 11:31
15/19 anonim válasza:
Persze, hogy a pina érdekel, de meglepő.
2021. jún. 6. 12:32
16/19 anonim válasza:
Nem tudok táncolni, feszélyez, ha valahol meg kell mozdulnom, így nem igazán érzem jól magam ilyen helyeken. 24-28 éves korom között pár hetente megfordultam ilyen helyen, mert a párom (mostmár férjem) baráti társasága sokat járt szórakozni. Szerettem velük összeülni, beszélgetni, mindig úgy voltam vele, hogy a szórakozóhely a járulékos rossz. Aztán úgy döntöttem, hogy a fenébe is, nem... Ha nekem ez nem jó, akkor elmegyek a bandázásra, majd utána haza. A párom meg ha akar megy bulizni, ha nem, akkor nem. Azóta jól érzem magam. Mostmár kevés ilyen alkalom van, de még mindig tök jól vagyunk így. Ha akarok velük menni, megyek, ha nem, nem. Az én baráti társaságom inkább az összeülős, beszélgetős, iszogatós társaság. Nekem ez jobban bejön.
2021. jún. 6. 15:27
17/19 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy kérdező?
2021. jún. 6. 22:10
18/19 anonim válasza:
Nekem is kimaradt ez az életemből, de nem bánom. Egyszer voltam kimondott szórakozóhelyen, amint lehetett menekülni akartam onnan. Azóta egyetemen baráti társasággal inkább néha ilyen beülős iszogatós helyekre jártam. A mostani társaságommal lennék úgy, hogy akár egy este erejéig megpróbálnék velük elmenni az egyik kedvenc helyükre.
De ha ki akarod próbálni sosem késő elkezdeni, Te érzed mi a jó Neked és mit szeretnél!
2021. jún. 17. 18:52
19/19 anonim válasza:
Én itt-ott jártam bulikba, de nem volt túl jó és nem is ittam, így egyedüli józanként a részeg barátaimra vigyáztam. Mivel orvosis voltam, sokszor még elhivtak, hogy nézzem meg a hányást nem e beteg vki 😅 De amióta nincsenek barátaim, így jobb és általában kigondolok magamnak saját bulikat, egyedül, pl. random elutaztam külföldre, vagy a tengerpartra, átvonatoztam fél Európát. Sokkal több élményem lett belőle és sokkal jobban éreztem magam mint egy buliban, valamint a személyiségem is fejlődött, pl. társaságban általában van egy vezető típus,de ha egyedül vagy, akkor csak magadra számíthatsz és minden rajtad múlik. Idén is valami ilyesmit tervezek, csak még nem tudom pontosan a korlátozások miatt (én külföldön élek).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!