Fiatal lányként egyedül menni bulizni?
Nem vagyok bulizós típus. Nem igazán érdekelt.
Először 15 éves korom körül fogant meg bennem a gondolat, hogy elmennék buliba, de végül nem lett belőle semmi. Anya sem engedte volna még.
Idővel ez az érzés elmúlt. Most újra az van, hogy mennék.
A probléma annyi, hogy a baráti társaságom szintén nem szeret bulizni. Így arra gondoltam lehet egyedül kellene kipróbálnom. Bár félek kicsit.
Egyedül nem is tudnék feloldódni és csak ülnék. Abban meg semmi jó nincs.
Vagy ennek ellenére mégis menjek?
17l
Én azt mondom egyedül ne menj el, én a barátommal szoktam eljárni de néha még vele is félek mert annyi őrült van, sőt ilyenkor berúgni se merek mer nagyon észnél kell lenni.
Tényleg sok a pias,drogos,kanos ember, senkibe se lehet megbízni még egy csajba se..
Illetve ha piat is veszel szó szerint le se teheted max ha végig azt figyeled..
Én meg azt is szemmel kísérem mikor megcsinálják a piam a pultba, mer meg azokba se bizok.
Nem azt mondom nemtudok el lazulni de jobb elővigyázatosnak lenni. Persze lehet ismerkedni beszélgetni nem azt mondom, de nem kell hogy hozzon nekem piat meg hogy nyomuljon, ha meg akar ismerni és én is öt akkor ott max beszélgetünk, tancolunk aztán majd fényes nappal emberek között mehet egy randi is.
Ez csak egy példa neked, légy észnél mindig.
23L
Igen. Én is ezektől a dolgoktól félek a legjobban.
Csak senki nem akar jönni.
Akkor addig inkább ne menj..majd elobb utóbb lehet kedvet kapnak, vagy majd az egyik pasiddal el mész te is, esetleg valami unokateso?
17 éves vagy nem vagy amúgy le késve semmiről, 20on évesen se gaz bulizni ám:D
Végülis igaz. :)
Ez vitathatatlan.
Csak szeretném tudni milyen. Lehet tetszene, lehet, hogy nem.
Nem szeretnék úgy megöregedni, hogy nem tudom milyen egy szórakozóhelyen bulizni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!