Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert nem tudok bulizni?

Miert nem tudok bulizni?

Figyelt kérdés

Mindenki annyira elvan egy nagy bulin isznak, ordibalnak, nevetnek, en meg hiaba hivnak ilyen helyekre nem erzem azt amit a tobbiek.

Es kifejezetten nem vagyok egy szegyenlos tipus vagy zarkozott, egyszeruen nem erzem az ingert rá hogy tancoljak a buliban levo zenekre, hogy vedeljek, es idegenekkel dumaljak, neha primitivnek is erzem ahogy jonnek oda idegenek jatszani a fejuk, dumalni, orditozni, ismerkedni. Nagyon jo lenne olyan jol erezni magam ahogy masok de egyszeruen nem megy, nekem sokkal nagyobb orom egyedul gordeszkazni, futni este es a sajat zeneimet halgatni. De miért?

Tudom hogy a barataim is jobban ereznek maguk ha en is tudnak ugy bulizni mint ok de nem erzem.

2020. dec. 16. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Szimplán ilyen típus vagy, nem kell ezt túl filozofálni
2020. dec. 16. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

"kifejezetten nem vagyok egy szegyenlos tipus vagy zarkozott"

"nagyon jo lenne olyan jol erezni magam"

Pedig ezek alapján kicsit zárkózottnak tűnsz, csak nem ismered el.

Ezt gondold át mégegyszer, vagy válassz más fajta szórakozási lehetősséget ami hasonló érzést vált ki belőled, és ne hívj primitívnek olyan embereket akiknek a helyében te is lennél...érdekes a logikád.

Vagy hallgass a fenti válaszolóra, és ne gondold túl.

2020. dec. 16. 21:47
 3/8 A kérdező kommentje:
2. Nem azt mondtam hogy a helyukben lennek, hanem hogy jo lenne olyan jol erezni magam, es nem veletlenul irtam hogy "néha"... Erdekesen ertelmezel.
2020. dec. 16. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

A flegmaságoz mellőzd légyszíves, egy értelmes választ kaptál... konkrétan nem írtad hogy a helyükben lennél, de tulajdonképpen ezt szeretnéd...vagy nem ?!

Recept:

-Vald be saját magadnak hogy zárkózott vagy valamilyen szinten

-Próbálj rájönni hogy miért

Szívesen.

2020. dec. 16. 22:25
 5/8 A kérdező kommentje:

"konkrétan nem írtad hogy a helyükben lennél, de tulajdonképpen ezt szeretnéd...vagy nem ?!"

Nem. De szivesen leirom harmadjara is ha nem volt tiszta. Nem azt mondtam hogy a helyukben lennek, hanem hogy jo lenne olyan jol erezni magam.

Annyira lehettem flegma mint az" erdekes a logikat"

Azert nem tartom zarkozottnak magam mert egyáltalán nem felek az emberektol es nyitott vagyok az ismerkedesre.

2020. dec. 17. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is vannak olyan ismerőseim akik szintén nem félnek az emberektől, szívesen ismerkednek, haverkodnak, de senki nem ismeri őket úgy igazán. Személy szerint én őket (is) zárkózottnak tartom.
2020. dec. 17. 14:35
 7/8 anonim válasza:

Szerintem csak más embertípus vagy, nem mindenki szereti ugyan azt, ha te inkább egyedül vagy néha akkor csináld azt.

Nem lehet erőltetni hogy jól érezd magad.

Én is ismerek ilyen embert es nem valami zarkozott.

2020. dec. 17. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

5

Miért kell flegmázni ha valaki segíteni akar neked ?!

Ne egy anonim fórumon tegyél fel ilyen kérdéseket, mert csak az általános sablonos válaszokat fogod kapni mint pl "ilyen típus vagy" stb

Kérdezd meg a hozzád közel állókat (barát,családtag) ők hogyan látnak téged...sokszor nem ismerjük fel a hibáinkat.

Mind1 úgyis le leszek pontozva :D

2020. dec. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!