Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez ellen mit tudok tenni? L/19

Ez ellen mit tudok tenni? L/19

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a bulizós fajta.

Hétvégén lesz egy évzáró (buli) és már most stresszelek rajta. Fiuk lányok lesznek ott 15 éves kortól 30ig.

Én nem szoktam inni alkoholt,de ezek mindig arról szólnak.

Már most alig várom hogy vége legyen és jöhessek haza.

Mi tegyek?

Nem akarok ilyen lenni.

2021. jún. 2. 08:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%

Én nem voltam a saját bankettemre se. Nem bántam meg. Csak nyűg volt az osztály. Jobb barátokkal bulizni, vagy senkivel.

Ha elmész talán ihatnál kicsit, hogy jól érezd magad. Kivételes alkalom, ihatsz nyugodtan. Csak ne rúgj be nagyon.

2021. jún. 2. 10:59
 12/12 anonim válasza:

Ha ennyire idegenkedsz tőle szerintem semmiképp ne menj el. Bár szerintem itt nem arra kéne koncentrálnod, hogy lesznek ott mások is és lehet, hogy hülyeséget csinálsz, hanem, hogy egyébként el akarsz-e menni, lesznek-e ott barátaid akikkel jól éreznéd magad, vagy csak nem szeretsz bulizni.

És amúgy az nem gátlás, ha valaki nem szeret annyira alkoholizálni, és korlátlanul bulizni, minden ember más..

És ha csak a félelmeid miatt nem mennél, próbálj a jó dolgokra koncentrálni, amik ott történhetnek, és ne a rosszakra!

2021. jún. 2. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!