Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Dadogás ellen mit lehet...

Dadogás ellen mit lehet tenni? Gyakran már inkább nem is mondok semmit. Tudtok erre valami trükköt?

Figyelt kérdés
(Trollkodók kíméljenek olyan megjegyzésekkel, hogy ne szólaljak meg, meg társai, mert így is eléggé zavar ez..)
2019. jún. 12. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolj egyedül otthon. Olvass fel hangosan szövegeket magadnak lassan. Nekem segített.
2019. jún. 12. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam hogy énekelni kell , mert akkor nincs dadogás. Aztán ezt kell gyakorolni, gyorsitani majd lassítani.
2019. jún. 12. 12:15
 3/5 anonim válasza:
Követem.
2019. szept. 23. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem trükkre, hanem logopédusra van szükséged. Amíg találsz egyet, beszélj lassabban és tagoltabban. A dadogás csak akkor jön elő, ha túl gyorsan akarsz mondani valamit. A lassú beszéd nem annyira feltűnő: megfontoltabbnak és komolyabbnak tűnsz tőle.
2019. szept. 26. 00:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg A király beszéde című filmet.
2019. szept. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!