Ez ellen mit tudok tenni? L/19
Nem vagyok az a bulizós fajta.
Hétvégén lesz egy évzáró (buli) és már most stresszelek rajta. Fiuk lányok lesznek ott 15 éves kortól 30ig.
Én nem szoktam inni alkoholt,de ezek mindig arról szólnak.
Már most alig várom hogy vége legyen és jöhessek haza.
Mi tegyek?
Nem akarok ilyen lenni.
Én elmennék és megpróbálnám jól érezni magam. Ha mégsem érzem jól, akkor hazajönnék.
Probléma megoldva.
Sport, szezonzáró
Többször volt már ilyen buli, mindig így voltam. Pedig szeretném magam jól érezni.
De nem tudom....:(
Milyen nem akarsz lenni?
Egy-két pohárkával meg lehet inni, attól bajod nem lesz, sőt, talán még jól is fogod érezni magad.
Biztos van olyan sporttársad akivel jóban vagy, beszélj vele, mondd el neki a szorongásod, hátha tud segíteni, esetleg a bulin is maradjatok együtt. Ha már van egy ember aki mellett konfortosan érzed magad könnyebb lesz feloldódni mások előtt is.
Fiatal vagy, használd ki, érezd jól magad! :) Inkább menj el és bánd meg, minthogy később azt bánd meg, hogy nem voltál ott.
Antiszociálisnak nem mondanám magam.
Azért lehet ez szerintem mert lesznek ott fiuk is. Nem gondolom magam szépnek, és ez lehet a baj, nem volt még kapcsolatom és nem akarom hogy valami olyat csináljak és kinevessenek a fiuk. Ha lányok lennének ennyire nem lenne gond.
6# vagyok
Akkor legyél felnőtt ne maradj kisgyerek.Nézz szembe a félelemmel és elmúlik.
Ha ennyire stresszel, akkor ne menj. Én sem mentem el a szalagavató utáni afterre, mert egyáltalán nem vonz.
Inni amúgy nem kötelező, és a végét sem kell megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!