Bűntudatom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma egy lányt bántottak a városba, és nem mentem oda segíteni, félelmetesen nézett ki az a pasi aki vele volt. Nagyon bűntudatom van, hogy felejtsem el?2021. máj. 31. 21:14
1/4 anonim válasza:
Az ilyenek mindig eszedbe fognak jutni, hogy tehettél volna valamit.
De ne törd ezen magad.
Mivan ha mondjuk kést rántottak volna rád?
Vagy összevertek volna.
Gondolj arra, hogy az a nő elég erős ahoz hogy kihuzza magát a bajból.
Plusz lehet hogy Ő is negativan kezelt volna, ha odamész segiteni.
2/4 anonim válasza:
Jól írja az előző, akár meg is vehettek voltak. Ezért jártam éveket k1-re és boxra. Azelőtt nem mertem volna ilyen helyzet beavatkozni. Viszont ma már nem hagynám hogy egy nőt bántsanak, de az is megnézheti magát, aki minden ok nélkül belém köt. Hozzá teszem nem kötekszem senkivel. Mindig figyelek a környezetemre, veszélyes hely a nagy világ. 30/f.
3/4 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert ilyenkor le is tud fagyni az ember, hiába is akarna cselekedni. Talán a yardok hívása megoldás lehet.
4/4 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írta, rendőrök értesítése nem szégyen ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!