Miért van bűntudatom, ha eszek?
Figyelt kérdés
Elég vékony lány vagyok. 20 éves, 160 cm és 45 kiló. Nem kórosan sovány, de azért a vékony és sovány határán billegek. A napi három étkezés az meg van, néha magamhoz veszek még édességet is, de a legtöbb esetben elfog a bűntudat. Nincs még saját keresetem, mivel egyetemen tanulok, úgyhogy az ösztöndíjamon és a szüleimen kívül nincs más bevételem. Bűntudatom lesz, ha arra gondolok, hogy valamit nassolok, vagy többet eszek vacsorára/ebédre. Arra gondolok, hogy nem érdemlem meg. Néha megtartóztatom magam, és olyankor korgó gyomorral fekszem le. Mit tegyek?2021. febr. 20. 23:05
1/7 anonim válasza:
De mi okozza a bűntudatod? Erre kellene rájönni és megoldani.
2/7 anonim válasza:
Nálam is picit hasonló van. 20/F vagyok olyan 188 cm körüli. 98 kg voltam most 80 vagyok. Mivel félek hogy visszahízok nekem is rossz érzésem van hogyha sokat eszek. Sztem te is az elhízástól félsz. Számold ki a magasságodhoz az ideális testsúlyt és amig attól kevesebb vagy nyugottan ehetsz
4/7 anonim válasza:
Figyi: tanulsz, ösztöndíjad van, tehát értelmes cselekvésed van, tehát nyugi. A szervezeted jelez, mit kíván, azt ne blokkold le magadtól. Ha vége a tanulásnak majd, akkor meg majd dolgozol, tehát akkor is tenni fogsz lépéseket az ételért. Tanulsz, fejlődsz, élsz, ez így van rendjén.
Szomorú ezt olvasni, amit írtál.
Nyugi, megérdemled az ételt:).
5/7 anonim válasza:
De legalább nem akkor van bűntudatod, ha belerúgsz a labdába.
6/7 A kérdező kommentje:
Leginkább akkor van bűntudatom, ha arra felbontok egy zacskó nasit, vagy valamilyen csokit. Olyankor az jut eszembe, hogy valahol a világban épp éheznek, annyi szörnyűség történik, én pedog épp zabálok valamit. Tudom, hogy ez nem normális, de mégis egyszerűen megy az étvágyam.
2021. febr. 21. 19:01
7/7 anonim válasza:
Nyugi, nem éheznek, most szállítattam Afrikába ezer tonna élelmiszert.
Üdv egy csilliárdos
Bon Apetit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!