Barátokkal Balatonra tervezünk menni ? Szerintetek veszélyes?
Tudom, nem fogok különösebben hasznosat írni: szerintem - mivel mindenki a saját bőrét viszi a vásárra, a saját maga egészségéért felel - ezért ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Én a tesztelés alacsony szintjét fájlalom, és azt, hogy némileg belelátva valamelyest apukám volt kolléganőjén keresztül (apu régen elment nyugdíjba, a kolléganő 50-es korosztály, még bőven aktív) ebbe az egészbe, nagy valószínűséggel a teszteltek száma is úgy alakul, hogy pl. egy közigazgatásban dolgozónak ott van az egyik irodában a teszt, ami elvileg minden reggel kötelező (gyakorlatilag az alkalmazottak egész nap, akár óránként, vagy minden olyan alkalommal tesztelhetnek, valahányszor kedvük tartja vagy kinnvoltak a városban, vagy találkoztak valakivel), míg mindenki mást - mondjuk 100 embert kivéve, akik egy nagy irodacsoportban dolgoznak - meg egyszer sem tesztelnek.
Ehhez képest nem 100 ember lakik egy nagyvárosban. Én mondjuk már a legelején mindenkit úgy engedtem volna mindenhova belépni, hogy legalább egy gyorstesztet lefuttattam volna rajta.
Az miért nem merül fel, hogy beoltatod magad fél óra alatt? :D
Mi már külföldi utakat szervezünk barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!