Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 20-30 éves pasik! Nem veszitek...

20-30 éves pasik! Nem veszitek észre, hogy ez nem menő?

Figyelt kérdés
Megyek az utcán és egy kocsiból a kanyarnál ahol lassabban ment rám kacsintott egy pali. Nemtudom hány éves volt de fiatal. Nem értem miért jó tinikre rákacsintani 20+ évesen?!

2021. máj. 22. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem a kacsintásra ugrik, hanem hogy egy igazi férfi, és lehet hogy egy tök jó lelkű pasas.
2021. máj. 23. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Milyen legyen egy férfi hogy ugorjanak rá a csajok?
2021. máj. 23. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én nemtudom.. 10-es vagyok, én egyetlen egy lányra szoktam kacsintani, a barátnőmre.

Szerintem a normális lányoknál ez egyáltalán nem imponáló, és a kacsintás sem azt sugallja, hogy egy irtó jófej csávó akar tőle valamit.

Inkább akkor mosolyogjon rá.. az egy pozitív dolog. És én is sokszor kaptam vissza a mosolyt. Nyilván van olyan lány akinek ez tetszik, ha nem lenne, nem csinálná soha.

Biztos megnézett egy "hogyan csajozz ha menőnek akarsz tűnni" youtube oktató videót, és azt gyakorolja. Idáig csak egyszer voltam ennek szemtanúja, a saját barátnőmnél. A busz állt a pirosnál, mellénk jött egy fehér tranzit. És akkor jött a kacsintás.. hát kicsit felment bennem a pumpa, de aztán arra gondoltam hogy a kőműves jenőnek legyen legalább egy szép pillanata. Barátnőm pedig teljesen ignorálta, így is kell tenni. (Mondjuk ez még mindig jobb mint a f@sz küldözgetés instán vagy bárhol máshol, ezt azért leszögezném..)

2021. máj. 23. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Uh, nők... ha nem néznek rátok az a baj, ha rátok néznek, akkor meg az...
2021. máj. 23. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:
A kérdezőre ezek alapján mai napig is csak a babfőzelék kacsintgat
tegnap 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!