Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt már olyan, hogy valakit...

Volt már olyan, hogy valakit le kellett tiltanotok gyakorin? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Szinte minden második üzenetírót. Trágár, szexuális célzásokat tevő, ismerkedős, az elutasítást nem jól viselő idegbeteget tiltok. És ja, ilyen üzenetekből van a legtöbb.
2021. máj. 16. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Azokat tiltom, akik trágár, sértegető üzeneteket küldenek, valamint azokat is, akik idegbeteg stílusra(?) váltanak egy elutasítás után.

(mai napig nem értem, hogy mit kell azon kiakadni, hogy 1-2 levélváltás után nem akarom megadni a FB-m, illetve találkozni sem szeretnék az illetővel..)

2021. máj. 17. 00:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik trágár üzenetet küld, válasz nélkül azonnal tiltom. A szex kategóriában is vannak állandó jelentkezők, akiket azért tiltok, mert egy idő után megunom. Tiltom a kereskedelmi célú üzenőket is (biztosítósok vagy mi..)
2021. máj. 17. 08:29
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Minden privátot küldő embert tiltok automatikusan, mert semmi olyan kommunikációra nem vagyok kapható, amiről mások ne tudhatnának itt. Voltak "jóakaróim" is, - nem adtam egyiknek sem meg azt örömet, hogy úgy érezze, sikerült megbántania. Az ilyen embereket annyira nem tartom, hogy bélsárral megdobáljam. Így jártak!
2021. máj. 17. 20:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Például a Kriptomit most tiltottam le mert reklámot küldött nekem a privátra. Nem vagyok kíváncsi se rá, sem a reklámjaira, - arról nem is beszélve, hogy egy kétes eredetű program letöltésére sarkallja a célszemélyt, amely majd nem egyenlő a rosszindulatú megközelítéssel.

-Amikor jön a zsaroló vírus, akkor már cseszheti, aki feltelepített egy ilyet... Persze a priváton folyó szemétáradatot nem tudod közvetlenül jelezni a weboldal üzemeltetőinek, - pedig jó néven vettem volna az üzemeltetőktől, ha legalább bannolják egy időre az ilyen kelletlenül tolakodó embert.

2021. máj. 19. 06:51
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Akik privàtban kötözködnek zaklatnak. Azokat tíltom azonnal.
2022. aug. 10. 11:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyetlen embert tiltottam le gyakorin, azért, mert nem akarta elfogadni, hogy nem akarok vele ismerkedni és folyamatosan küldözgette nekem a privátokat... idegesített, hogy folyton ott a levélikonnál, hogy van egy újabb.
dec. 9. 14:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!