Volt már olyan, hogy valakit le kellett tiltanotok gyakorin? Ha igen, miért?
Volt! Nem is egy. Egy ideig tiltottam oket aztan mikor eltelt kis ifo o mar hetedhet hataron tul volt gondolom mar az x-edik embert zaklatva. A moderacios munkatarsak gondolom szamoljak ilyenkor hogy ez mar a 7.-ik volt akit zaklatott.
Válaszoltam egy kérdésnél teljesen természetes választ adtam és nekem támadt. Elhordott minden k@-nak hogy a kérdező hazudik és hogy nem veszem észre, de az fel sem tűnt neki hogy objektiv választ adtam egy kérdésre.
Volt egy másik aki nyomdafestéket nem tűrő módon okádta a szennyet szinten egy kerdesnel az en valaszomat kipecezve.
Volt aki egy teljesen koze nincsen kerdeshez a f@rkarol kezdett el irni hogy neki is erős szálú a szőr rajta es majd elmulik.
A kerdes a ló farkáról szolt hogy erős szalu a farka de nem a nemi szerverol aminek koze nincs a himtagjahoz az illetonek.
Jeleztem a csávónak hogy ne zaklasson mert tiltani fogom.
Jeleztem a pasinak hogy a ló farka egyensulyozasban és testbeszed kommunikacioban es rovarok elleni vedelemben van szerepe.
Gondolom a pasi nem csapkodja magat a himtagjaval hogy eluzze a legyeket. Ugy unom az ilyen random Siklo Janikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!