Mi történne az emberekkel és a kapcsolataikkal, ha egyik pillanatról a másikra megszűnne a Facebook és az Instagram?
Nem történne semmi, van ezer más fórum.
Ráadásul nem feltétlenül van összefüggés a közösségi oldal használat és a baráti kapcsolatok között. Akinek vannak barátai az amúgy is megtalálja a másikat és élőben is találkoznak.
Legrosszabbul pont azok járnának, akik zárkózottságból vagy egyéb okokból eredően csak "online" barátságokat tartanak fenn.
Chatelnénk tovább viberen.
(Tudom, tudom, élő kapcsolatok, satöbbi, csak azt nehéz kivitelezni, ha az ember többszáz km-re él a családjától és/vagy teljesen eltérő munkarendben járnak dolgozni.)
Annyit hozzá tennék, családtaggal, baráttal amúgy is beszél az ember, nem feltétlenül Facebookon keresztül értesül a dolgokról.
Instagram amúgy sem igazán jó a mindennapi kapcsolattartásra. Meg szerintem már alapból elmúlt az IWIW-nél a "na oszt mennyi ismerődös van" mánia.
Szerintem sokkal inkább a fórumok, csoportok hiányoznának, de azok úgyis megtalálják a maguk platformját.
Egyébként igen, én most pl. sok kertészkedős és madaras csoportba beléptem, az nagyon hiányozna.
A barátaimmal, családtagjaimmal nyilván találnék más módot a kapcsolattartásra, de én szeretem az ilyen tematikus csoportokat, pont az benne a jó, hogy az ország másik felén élő vadidegenekkel is lehet kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!