Mi értelme így élnem?
28 éves vagyok. Családommal nem tartom a kapcsolatot főleg most, hogy anyagilag a padlóra küldtek 2 hónapja nem fizetek számlákat, enni is alig eszek.
Barátaim nincsenek. Van egy " barátnőm" a héten karanténba voltam, megkértem h váltsa már ki a gyógyszert ez nem történt meg végül. Tegnap rám írt h dolgoztam -e holott tudnia kellett volna h még javában karantên van.
Nem értek semmihez. Nem tudok hangszeren játszani, énekelni, rajzolni, sportolni. Egy rakás szerencsétlenség vagyok. Ez mellé jött az anyagi csőd.
Pasiknál se jobb mindenki max csak dugni akar.
Én már teljesen elvesztem pedig igyekeztem.
Érettségim mellé van több szakmám is pl gyógymasszőr de ezzel is hiába hirdetem magam.
25 évesen vettem házat.
De nem érzem azt h én az életbe való lennék. Mindenki eltapos ha nem hagyom akkor is ők győznek.
Nem találok másodállást, nem tudom a vírus miatt vagy saját magam tehetek róla de jelentkeztem pestre is onnan 60 kmre lakok munka után mennék én oda dolgozni de nem szólnak vissza, home office munkával se , hirdetem ugye a masszőrt jó ezt mondtátok valszeg miért nem.
Hiába adom ki a nappalit X összegért ha ellopkodják a dolgaimat meg dílerkednek. Nekem még egyszer ilyen nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!