Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi értelme így élnem?

Mi értelme így élnem?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok. Családommal nem tartom a kapcsolatot főleg most, hogy anyagilag a padlóra küldtek 2 hónapja nem fizetek számlákat, enni is alig eszek.

Barátaim nincsenek. Van egy " barátnőm" a héten karanténba voltam, megkértem h váltsa már ki a gyógyszert ez nem történt meg végül. Tegnap rám írt h dolgoztam -e holott tudnia kellett volna h még javában karantên van.

Nem értek semmihez. Nem tudok hangszeren játszani, énekelni, rajzolni, sportolni. Egy rakás szerencsétlenség vagyok. Ez mellé jött az anyagi csőd.

Pasiknál se jobb mindenki max csak dugni akar.

Én már teljesen elvesztem pedig igyekeztem.

Érettségim mellé van több szakmám is pl gyógymasszőr de ezzel is hiába hirdetem magam.

25 évesen vettem házat.

De nem érzem azt h én az életbe való lennék. Mindenki eltapos ha nem hagyom akkor is ők győznek.

2021. ápr. 25. 08:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem találok másodállást, nem tudom a vírus miatt vagy saját magam tehetek róla de jelentkeztem pestre is onnan 60 kmre lakok munka után mennék én oda dolgozni de nem szólnak vissza, home office munkával se , hirdetem ugye a masszőrt jó ezt mondtátok valszeg miért nem.

Hiába adom ki a nappalit X összegért ha ellopkodják a dolgaimat meg dílerkednek. Nekem még egyszer ilyen nem kell.

2021. ápr. 25. 20:35
 12/13 hgwell ***** válasza:
Add el a házad. Menj könnyebb helyre. Tokodaltáróba ahol a forgó pénzből keveset szednek ki, mert az csak forgó pénz,abból nem szàmít annyira a bevétel, csak a szegények fenntartására szolgál. Hát ne érezd magad olyan szegénynek!!! Ha úgy teszel,az élet is flegmára veszi arculatát.Te erős szakmát tettél.Gyúrod mások testét.Tiedet is gyuratni kellene nem sajtba nyomni és hagyni keseredni.Fuss amíg tudsz. Rezsi fizetes nelkul a hazad is elveszik. Ha nem tudsz futni bajban a haza.én futottam egesz eletemben es konyorogtem meg 2-3szor hibaztam kb 2-3év bőség ami munkát jelent kalandot volt a 35 evbol de ez az en eletem ha sirankozom nem lesz jobb.Ne fordulj el az eletedtol hanem fordulj vele szembe.Sok lehetoseg van. Sokáig tarthat a hatása...annak amit forgatsz... forgasd jól!
2022. márc. 17. 22:36
 13/13 hgwell ***** válasza:
Tokodaltáró miatt elnézést kérek.Azt hiszem az a város már nincs.
2022. márc. 17. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!