Mi értelme élnem, ha senki nem szeret?
Szüleim állandóan mondogatják, hogy kár volt megszületnem, tesómék állandóan veszekednek velem. Mamámat nem érdeklem, meg úgy senkit sem a világon. Barátaim nincsenek, pedig évek óta azon vagyok, hogy szerezzek, de undorodnak tőlem az emberek. Párkapcsolataim sem voltak valami szerencsések, arról már amúgy is lemondtam.
Van egy kutyám, miatta nem ölöm meg magamat, de az utóbbi időben az is eltávolodott tőlem. Nem örül, ha hazaérek, oda sem jön hozzám, míg a család többi tagjához igen. Nem bújik hozzám, ha simogatom, elhúzza a fejét.
Komolyan ilyen utálatos volnék? 18L
A tarsadalom tükörkep.
Lehet te vagy tul befele fordulo.
A kutyaval pl eljarsz reggelente futni labdazni? Vagy csak simogatas etetés nalad a szeretet?
Én jóval idősebb vagyok, de számomra is a család jelen pillanatban a legnagyobb romboló.
Nincs egy ember se, akinek elmondhatnám a gondjaimat vagy hogy milyen volt egy adott napom, stb. Barátom nekem sincs és már nem is tudom, hogy lesz-e valaha. Ez egy nagyon rossz helyzet és sokat szenvedek miatta.
Te még nagyon fiatal vagy, fel a fejjel!
Egyébként ha gondolod, akkor beszélgethetünk, irogathatunk.
Én is hasonlóan vagyok vele, mint te. Bár engem nem utálnak annyira, sőt szeretnek is, de sokak pont ezt mutatják ki vagy semmibe vesznek. Sokan tehernek néznek, ezért néha magamat is meg kell vizsgálnom, hogy tényleg én csinálok-e valamit rosszul és lehet nekem kéne kivívnom mások tiszteletét és szeretetét. Emellett tudom, hogy a Teremtő Isten mindig velem van, akármennyire is egyedül vagyok.
Persze az is valószínű, hogy valóban rossz emberek vesznek körül.
Ennek ellenére a szeretet nem attól függ, hogy téged mennyire szeretnek, hanem, hogy te mennyire szereted őket. Viszont sajnos ha olyan emberekkel vagy körülvéve, akiket te nem tudsz szeretni, akkor megint más a helyzet, de ez attól is függ, hogy mi az oka neki, hogy nem tudod szeretni.
Emiatt ne legyél öngyilkos. Nagyon sokan lesznek még akik szeretni fognak, én is melletted vagyok. Ha akarsz írhatsz privátba is és beszélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!