Aki szeret tesztet nézni, rápillantana? Ennek van értelme, vagy hibás a teszt? Nem megy végig a csík, de a színe rózsaszín volt egyből. Kérem az ne írjon aki csak lehurrogna. Képek lent
2019. aug. 26. 06:46
1/20 anonim válasza:
Vagy hibás vagy pozitív. Nem tudom eldönteni.
3/20 anonim válasza:
Vagy hibás a teszt ,vagy kevés ideig volt vizeletben ,látom amit te látsz érdemes lenne újra tesztelned talán egy másik -fajtával
4/20 anonim válasza:
Szerintem pozitív,de jobb lenne még egy teszt megerősítésképp.
5/20 anonim válasza:
A második képen mintha látszana valami, de ez alapján még nem kezdenék babaruhát vásárolni.
Majd tesztelj újra, ha késik.
6/20 anonim válasza:
Hibás a teszt.
Én mindenképp csinálnék holnap reggel újat.
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Holnap reggel mindenképpen csinálok egy másikat. Nem számítottam ebben a hónapban pozitív tesztre sok minden miatt, de nagy boldogság lenne :-)
2019. aug. 26. 08:27
8/20 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen tesztem.Mondjuk az jobb fajta volt.Nem volt hibás,terhes vagyok.😁
9/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, esetleg van képed róla? Csak kíváncsi vagyok :-)
2019. aug. 26. 10:58
10/20 anonim válasza:
Ilyen fajta tesztről csomóan töltöttek fel már képet és rengeteg válasz érkezett, hogy ez egy elég rossz minőségű teszt. Másik pedig, hogy nem lehet éles képet csinálni? Én ezt úgy nem értem... jobbára töltögeti fel mindenki a homályos, életlen képeket. Nem tudtok normáis, éles fotót csinálni a telefonotokkal?🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!