Van még értelme élnem így?
Az élet minden területén kudarcot vallottam, sorolom:
-Suli: nem fejeztem be, 8. általánosom van csak
-Munkahely: dolgoztam jó pár évig, de kirúgtak, most munkanélküli vagyok
-Emberi kapcsolatok: nem voltak barátaim, barátnőim meg főleg nem
-Anyagi helyzet: ez egy kicsit jobb, de most hogy nincs munkám fogy a pénzem
-Egészség: ez megint csak borzalmas. El vagyok hízva, teli vagyok mentális problémával (súlyos depresszió, önbizalomhiány, szorongás)
Fogalmam sincs, hogy oldjam meg ezeket. Megmondom őszintén, hogy ahol lakom itt egy majdnem 50 méter magas Híd. Egyszerűbb lenne levetni magam onnan, mostanában nagyon sokat gondolok rá. Mert annyi problémám van, hogy fogalmam sincs melyikkel kéne kezdenem a megoldást.
Próbáltam már többször megoldani ezeket a problémáimat, például fogyókúrázni, de hamar feladtam, mert egyszerűen mindig azon kattog az agyam, hogy a kortársaim már mennyivel előrébb tartanak az életben mint én, én meg egy helyben toporgok már több mint 10 éve gyakorlatilag.
Ja és 27 éves férfi vagyok... de nem vagyok nevezhető férfinak. Egy senki, egy nulla vagyok.
Először a mentális állapotodon kellene javítanod, mert amíg ennyire biztos vagy abban, hogy soha semmi nem fog sikerülni, addig a viselkedésmintázatoddal be is teljesíted a saját jóslatod. A válozást soha nem késő elkezdeni, saját magadhoz kell mérned a sikereid, nem másokhoz, ha még 10 évig toporogsz egyben, akkor még 10 évig nem változik semmi.
TB alapon pszichológust ajánlanám ill. valamilyen munkahelyet, amint sikerül egyet elcsípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!