Szerintetek mit akar ez a fiú?
Korábban sokat táncoltunk együtt de azóta egyszer sem soha nem kér fele viszont mindig a mellettem levőket válassza és bárhová állok kb 5 méterre áll ő is tőlem. Amikor táncolunk véletlenül belénk jön párszor de csak finom simítás mintha megmutatná h ő is itt van. Amikor körben boltunk s úgymond muszáj volt belem táncoljon elnézett s mikor megfogta a kezem total megváltozott fülig érő mosollyal mondta, h hellobeló mi újság mintha ezelőtt nem lett volna olyan barátságtalan és elutasító. Szerintetek mégis mi van a fejében?
Mi ez a hirtelen váltás?
Ha segít én 20l ő 24f
Tippelhetek... Sosem feküdtél le vele?
Ha a válasz az, hogy "nem feküdtem le vele" akkor azt akarja megtudni, hogy féltékeny leszel-e. Ha igen akkor van esélye, hogy felszedjen. Ez egy tipikus gyerekes trükk. És ki tudja... Ha téged nem tudott táncikálással felszedni, talán másnál sikeresebb lesz.
Szerintem balami ilyen járhat a fejében.
Nem értem azt hogy. #1 és #3 miért van mintkét válasz lepontozva (én #3 vagyok).
Szerintem csak Lyukra játszik a másik szeint szerelmes. Ez a két lehetőség van, de egyik sem jó.... Na akkor mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!