Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kibírhatatlan ez a buli...

Kibírhatatlan ez a buli nélküli élet. Nem lehetne inkább azt mondani, hogy mindenki mehessen saját felelősségére oda, ahova akar?

Figyelt kérdés
Fosósok otthon, többiek hadd éljenek már :(
2021. ápr. 14. 22:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon fiatal lehetsz, kérdező, ha a bulin túl nincs számodra élet. Én is szeretek társaságba járni és kocsmázni, de annyi hasznos dolgot lehet csinálni most is, amire régen nem volt időm. Olvass, sportolj, fejleszd magad.
2021. ápr. 15. 12:38
 22/24 A kérdező kommentje:
Olvasni és sportolni lehet bulizás mellett is. Szerintem nem újdonság, hogy az ember mindenfélét tud csinálni.
2021. ápr. 15. 12:46
 23/24 anonim ***** válasza:
82%
Akkor miért akkora trauma, ha az egyik kiesik? :D
2021. ápr. 15. 12:51
 24/24 anonim ***** válasza:
85%

"Miért gondolja mindenki azt, hogy buli alatt csak a 18 éveseket kell érteni, akik a szüleikkel élnek?"

Én speciel azt gondolom, hogy találkozol jártadban-keltedben másokkal, akár a szüleiddel. A fertőzést huszon-hamincas emberként is átadhatod. És a covid lakcímkártyát sem kér.

2021. ápr. 15. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!