Kibírhatatlan ez a buli nélküli élet. Nem lehetne inkább azt mondani, hogy mindenki mehessen saját felelősségére oda, ahova akar?
Figyelt kérdés
Fosósok otthon, többiek hadd éljenek már :(2021. ápr. 14. 22:08
21/24 anonim válasza:
Nagyon fiatal lehetsz, kérdező, ha a bulin túl nincs számodra élet. Én is szeretek társaságba járni és kocsmázni, de annyi hasznos dolgot lehet csinálni most is, amire régen nem volt időm. Olvass, sportolj, fejleszd magad.
22/24 A kérdező kommentje:
Olvasni és sportolni lehet bulizás mellett is. Szerintem nem újdonság, hogy az ember mindenfélét tud csinálni.
2021. ápr. 15. 12:46
23/24 anonim válasza:
Akkor miért akkora trauma, ha az egyik kiesik? :D
24/24 anonim válasza:
"Miért gondolja mindenki azt, hogy buli alatt csak a 18 éveseket kell érteni, akik a szüleikkel élnek?"
Én speciel azt gondolom, hogy találkozol jártadban-keltedben másokkal, akár a szüleiddel. A fertőzést huszon-hamincas emberként is átadhatod. És a covid lakcímkártyát sem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!