Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetnék ezzel?

Mit tehetnék ezzel?

Figyelt kérdés

Egy apró, de naaaagyon rossz és kellemetlen problémáról fogok most nektek panaszkodni. Ami nem más, mint az, hogy nagyon könnyen zavarba tudok jönni. De akkor nagyon! Olyannyira, hogy az egész fejem tiszta piros lesz, mint a paradicsom

Közben pedig elbeszélek én bárkivel, szeretek beszélgetni, nem vagyok szégyenlős azért annyira.

Próbáltam már sok módszert, próbáltam nem gondolni arra, hogy pirosodok, olyankor pedig mégjobban elkezdek, nem tudom mit tehetnék:(

Másoknak csak az arca lesz picit piros, ha zavarba jön, nekem az egész fejem, teljesen. Nagyon rossz.

2021. ápr. 9. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez. Nálam az vált be plusz erre az internet is azt javasolta hogy ilyenkor pont hogy arra kell gondolni hogy minél vörösebb legyen az arcod, mert ha csak kuzdesz ellene akkor csak annál rosszabb lesz, szóval csak hitesd el magaddal hogy te most egy paradicsom akarsz lenni és kész :D
2021. ápr. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!