A mostani 13-14 évesek körében mi számít menőnek?
24 éves vagyok, és amilyen hirtelen felgyorsult a világ, elgondolkodtam rajta, hogy vajon a mostani 14 éveseknek mi számít menőnek és mi az, ami nem. Amikor én voltam ennyi idős, akkor az emo stílus ment nagyon. Esetleg festett szőke haj a lányoknál, cicagatya, szűk ruhák, sok smink. Meg a Fila cuccok azt hiszem... Aki cigizett, az menőnek számított, meg aki be mert szólni órán a tanárnak. Na meg a piálás, de gondolom az most is. Aki a tanulmányaira koncentrált és visszafogott viselkedése volt, az nem volt menő.
Ti mit láttok most? A nagy tiktok őrület megvan, de azon kívül? Haj, öltözködés, viselkedés, hobbik esetleg? És mi az, ami gáz?
Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit változott a világ.
Szerintem most az e-girl, e-boy stílus a menő náluk. Ez kb az emonak egy neo változata.
Ezen kívül még van pár stílus. Főleg külföldön pld az USAban menő a skater, indie, grunge. De itt is találsz belőlük.
Van még a másik véglet is, a wannabe hypebeastek, akik a márkás ruháikra verik magukat.
Kb ennyi jut eszembe most.
12
Igazad van, de a kamudepresszió kamu.
Ja meg mostanában mindenki soundcloud rapper akar lenni. Ugyanazt a mormoló semmitmondó szövegű autotune-os zenéket hallgatják és próbálják leutánozni.:D Ami régen a vine, youtube volt, azt most a tiktok váltja fel.
Divat még a nagy oversize ruhák, főleg farmerek. A skinny jeans már egyre ódivatúbb.
A középen elválasztott eboy haj. Most is festik a hajúkat egyébként.
Fiúknál a göndör szénakazal haj, angolul perm.
Meg hogy oldalt ombrésan van felnyírva.
A szobába neon fénydíszeket raknak a falra.
Régen Justin Bieber, most Billie Eilish az új őrület.
"Telefon, cigi, alkohol, menősködés, sportos test"
Bárcsak
15# szénakazal haj,")
Ombresan fel nyírva") óriàsi forma vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!