Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Utólag úgy érzem, hogy elpazar...

Utólag úgy érzem, hogy elpazaroltam a tinikorom, és hogy nem tartozom sehova. Ez mennyire normális? 19F

Figyelt kérdés

Miután elballagtam általános suliból megszakadt a kapcsolatom minden ottani emberrel mert máshova sodort mindenkit az út.

Gimiben sosem találtam meg igazán a helyem, a saját társaságom.

Ugyan kialakultak kisebb haveri viszonyok, de egyik sem volt az igazi, pedig nem voltam zárkózott, egyszerűen nem akartam a középpontban lenni.

Nem vágytam kifejezetten a hétvégi bulizásokra, az alkohol és cigi se vonzott.

Inkább otthon tanultam, programoztam, fotóztam, videót vágtam stb, elvoltam a saját világomban. Nem éreztem túlzottan hiányát a szociális kapcsolatoknak, elégnek éreztem ha néha 1-2 haverral volt valami kisebb program, összejövetel stb.

De most hogy itt az érettségi még is úgy érzem hogy a középsulis éveket elb sztam teljesen azzal hogy otthon voltam és nem jártam el sehova, nem buliztam, bandáztam stb.

Tudom nem áll meg az élet ennyi idősen, de mégis van egy fajta bűntudatom, és nem tudom kiheverni..

Szerintetek egyetem alatt mennyire bepótolhatóak ezek a dolgok?

2021. ápr. 2. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is pont így vagyok csak lányként és nálam költözés volt külföldre. Nem kapom a helyem sehol. Ide még nem illek be, de már az otthoniak közé se. Konkrétan senkim nincs. Barátaim is alig. Egy kettő. Remélem majd jobb lesz és szurkolok neked is😇 16l
2021. ápr. 13. 19:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat! :)
2021. ápr. 21. 22:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Énis pont így vagyok 18 vagyok de egyáltalán nem éltem igazán fiatalkort és az idő már csak telik, sosem tudtam igaz barátokat találni valahogy nem tudtam beilleszkedni nem éreztem azt hogy ők lennének az igaziak, neked még lehet szerencséd az egyetemen általában mindenki ki tud alakítani baráti köröket. Nekem suli után munka lehetséges hogy találok hozzám hasonló embereket de nem hiszem már.
2022. ápr. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!