Felétek is beindult a házibulizás? Fiataloknál már visszavonhatatlanul lazult a fegyelem?
Most jövök a Budai úti benzinkutas Sparból (Szfvár), tömeg volt, majdnem 10 percet kellett várnom. Fiatalok vették a piát, ment a röhögés, stb. Hazafele jövet 3 lakásból és zeneszót és nevetést hallottam, annak ellenére, hogy elmúlt 8, az utcán is sokan voltak (kocogók, párok, kutyásat kettőt láttam).
A rendőrség így elengedte a dolgot? Bezzeg november végén engem 20:05-kor már igazoltattak a ház mögötti parkolóban, mikor lementem a kocsiba a telefonomért. (Nem volt gond, de a rendőrök mondták, hogy ilyet inkább ne...)
(PS: Igen, munkából tartottam haza és úgy iktattam közbe a benzinkutat)
A településen (kis város), ahol élek meghalt egy 42 éves (79-es) három gyerekes apuka Covid-19-ben. Lélegeztető gépen volt.
A gyerekei még kicsik. A középső kislánya most elsős az én kisfiamnak osztálytársa.
Mikor a felesége írt a "közösségi oldalra" megnézegettem a kirakott képeket, és láttam, hogy tele volt Covid ellenes videókkal.
Nem térünk magunkhoz...
Nagyon sajnálom a feleségét és a gyerekeket, a szüleit is ismerem és a testvérét is.
Elég elgondolkodtató nem?
Beindult ?! Szinte le se állt, főleg a zug 10 főig terjedő házibulik, de a bátrabbak 10+ fős nyaralós bulikat hirdetnek már jó ideje a zárt csoportokban...
Mondom én viszonylag fiatalként (24 éves) hogy ha ősszel és télen teljesen visszafogták volna magukat az emberek, beleértve a fiatalokat, nyugdíjasokat stb
Akkor ha lenne napi kb ezer fertőzött, talán lett volna esély az idei fesztivál szezonra, és a szórakozó helyek kinyitására korábban.
Még akkor se lenne gáz ha egy-egy esemény előtt negatív PCR tesztel lehetne belépni.
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én jobban élnék egy fesztivált mint egy csöves zug házibulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!