Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Felétek is beindult a házibuli...

Felétek is beindult a házibulizás? Fiataloknál már visszavonhatatlanul lazult a fegyelem?

Figyelt kérdés

Most jövök a Budai úti benzinkutas Sparból (Szfvár), tömeg volt, majdnem 10 percet kellett várnom. Fiatalok vették a piát, ment a röhögés, stb. Hazafele jövet 3 lakásból és zeneszót és nevetést hallottam, annak ellenére, hogy elmúlt 8, az utcán is sokan voltak (kocogók, párok, kutyásat kettőt láttam).

A rendőrség így elengedte a dolgot? Bezzeg november végén engem 20:05-kor már igazoltattak a ház mögötti parkolóban, mikor lementem a kocsiba a telefonomért. (Nem volt gond, de a rendőrök mondták, hogy ilyet inkább ne...)

(PS: Igen, munkából tartottam haza és úgy iktattam közbe a benzinkutat)

2021. márc. 27. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon helyes. Éljenek amíg lehet.
2021. márc. 28. 00:38
 12/16 everlight ***** válasza:
71%
Bocs hogy nem zárkózok be 0-24 órára 1 sötét szobába .Egyébként azt hiszed csak a fiatalok buliznak.Nem minden idős ember akar magányosan meghalni egy kamuvírus miatt.
2021. márc. 28. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

A településen (kis város), ahol élek meghalt egy 42 éves (79-es) három gyerekes apuka Covid-19-ben. Lélegeztető gépen volt.

A gyerekei még kicsik. A középső kislánya most elsős az én kisfiamnak osztálytársa.

Mikor a felesége írt a "közösségi oldalra" megnézegettem a kirakott képeket, és láttam, hogy tele volt Covid ellenes videókkal.

Nem térünk magunkhoz...

Nagyon sajnálom a feleségét és a gyerekeket, a szüleit is ismerem és a testvérét is.

Elég elgondolkodtató nem?

2021. márc. 28. 20:00
 14/16 everlight ***** válasza:
67%
13:Minden nap halnak meg emberek,ne kelljen már emlékművet emelni a covid halottaknak.
2021. márc. 28. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Beindult ?! Szinte le se állt, főleg a zug 10 főig terjedő házibulik, de a bátrabbak 10+ fős nyaralós bulikat hirdetnek már jó ideje a zárt csoportokban...

Mondom én viszonylag fiatalként (24 éves) hogy ha ősszel és télen teljesen visszafogták volna magukat az emberek, beleértve a fiatalokat, nyugdíjasokat stb

Akkor ha lenne napi kb ezer fertőzött, talán lett volna esély az idei fesztivál szezonra, és a szórakozó helyek kinyitására korábban.

Még akkor se lenne gáz ha egy-egy esemény előtt negatív PCR tesztel lehetne belépni.

Nem tudom mások hogy vannak vele, de én jobban élnék egy fesztivált mint egy csöves zug házibulit.

2021. márc. 31. 12:09
 16/16 everlight ***** válasza:
42%
Nem kell elmenni tesztre akkor a kormány kijelentheti hogy nincs több fertőzött.Én még 1 éve ilyenkor is tudtam hogy kamu az egész,azért se maradtam otthon,és most se,nekem ingyen élő túlfizetett politikusok szavára nem hallgatok
2021. ápr. 3. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!