Mikor nyitnak ki a boltok?
Sajnos 2,5 milliónál kezdhetünk valamit kormányzati tájékoztatások szerint amely nem túl kecsegtető, mert minden harmadik napon ugrik át egy százezret a beoltottak száma.
Majdnem lesz május mire kezdenek valamit sajnos.
Kivéve ha csoda nem történik és beválik miniszter úr ígérete miszerint egy hétvége alatt milliókat beoltanak.
#3 ez már azért nagyon gáz.
Szerintem itt már nagyon nem csak a vírus gyilkolja le az embereket hanem a brutális ember erő hiány az amely lehetővé teszi ezt a nagy halálozási számot.
Túl sok a halott és az új fertőzött és nagyon sok beteg nincs is benne a statisztikában. pl ismerősöm is szarul érezte magát, hívta a dokit koronás tünetekkel, de nem koronával vette táppénzre, hanem valami egyéb betegséggel így tesztelni se mentek ki hozzá. Azt mondták neki, ha jobban van telefonáljon újra és megszűntetik a táppénzt.
Azon csodálkozok, ha nem szigorítanak valamit.
Ráadásul a halálozások 1-3 héttel követik egymást.
Tehát ha ezek a számok még átlagosan 2 héttel ezelőtti esetből kerültek ki akkor fog ez még fokozódni.
Én inkább kicsengettem azt a 15ezret és elmentem tesztre, 12 órán belül volt eredmény. Tudom, baromira szomorú, hogy a TB-t fizetjük és gyakorlatilag az állami csodaellátást lehetetlen igénybevenni, nekem a szüleim és családtagjaim miatt kellett egy covidgyanús kontakt miatt tesztelnem.
Ezzel csak annyit akartam, hogy ha égetően sürgős, akkor érdemes villantani egy kis pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!