Neketek milyen volt az első berugásotok? Hol történt? Mit ittatotk? Mennyit? Miből?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 15:51
1/7 anonim válasza:
Egy házibulin, 18 éves koromban.
Ittam több dolgot is, de leginkább pálinkát 1,5 literes palackból, mint a vizet, nagy kortyokban. Kb fél liter lement, de nem tudom pontosan.
Utána sok vizet is ittam, nem hánytam, és emlékeztem mindenre. Jól éreztem magam este, reggel kicsit émelyegtem.
2/7 anonim válasza:
En is 18 voltam. Keson ero tipus. A vorosboros kola volt a tettes. Eloszor harom deci bor is eleg volt. Azt mondta a pincer a hires neves becsuletsullyesztoben, hogy nagyon aranyos a kisholgy.
3/7 anonim válasza:
Tudom, nagyon unalmas, de inkább spicces voltam. Lehettem vagy 19-20, és szilveszterkor a tesóméknál voltunk, pezsgőztünk. Nem volt jó, ugyanúgy felfogtam mindent, emlékeztem mindenre, csak pluszba hányingerem is volt, meg zavart hogy szédülök, meg lecsapom a kanyarokat a lakásban. Valszeg ezért nem ittam tovább, mert alapjában olyan volt inkább mint egy rosszullét.
4/7 anonim válasza:
16 kb olcsó szar spáros vmi szesz de olyan szar volt ki is öntöttük,teljes blackout volt.azt tudom hogy az elhangzottak alapján bátran kiálltam 3 kerti szék ellen,megvédtem a haverom 1 lemezkaputól és ráadásként még egy bokor is belém kötött,nem hagytam magam a bokrot is megvertem
5/7 anonim válasza:
Talán 11 lehettem. Vettünk egy vodkát. A végére úgy ittam, mint a vizet. Aránylag túl sokat ittam, ennyit tudok.
Még akkor estek ki dolgok, amikor ott voltam. Pár másodpercenként kapcsolt csak be az emlékezetem.
6/7 Roadkill válasza:
Szia :) Háááááááát kb 14 éves lehettem akkor,húúú 1-2 sör meg kannásborból készült boros kolát fogyasztottunk a haverommal egy eldugutt helyen,nem igazán volt jó de azóta volt már sokkal de sokkal jobb is,másnap ugyan kicsit hangyás volt a kép de semmi különös :) Nem vagyok rá túl büszke hogy ennyi idősen és ilyet ittam de valahol el kell kezdeni :) Azóta hála az égnek sokat változtunk :) További szép napot :)
7/7 anonim válasza:
15 voltam és nem sokra emlékszem🤷♂️ sokat sírtam, ölelgettem mindenkit meg lejárattam magam pár lánynál... Ja, meg volt utánna pár ember aki úgy beszélt velem mintha haverok lennénk, de nem is emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!