Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 10 fő feletti magánrendezvény...

10 fő feletti magánrendezvény és következményei COVID idején mik lehetnek? (Nem, nem a betegség veszélyeire értem, hanem az esetleges intézkedésekre a résztvevőkkel szemben.)

Figyelt kérdés

Kevéssel 10 fölötti, közeljövőben szervezendő összejövetel esetén mire számíthatnak a jelenlévők?

Elvileg 10 főig engedélyezett hasonló.

Ki mit tud/gondol erről?

Mi történik, ha valaki fülébe jut egy ilyen, ugyanúgy bírság(mint a maszk esetében) vagy magán jellegű rendezvények esetén nem ellenőriznek? Mi a helyzet esetleges(akár név nélküli) bejelentés esetén?

Még későbbi eseményről van szó, így a kérdés épp amiatt lett feltéve, hogy válaszokat kapjak támadás helyett, véleményeket, esetleges tapasztalokat, minél többet.

Köszönöm szépen előre is annak, aki válaszol.

2021. márc. 19. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Ez attól függ, a helyi fideszes erősemberrel milyen a kapcsolatod. Ha jóban vagytok, esetleg ő is részt vesz, akkor minden rendben van.
2021. márc. 19. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
A környékünkön minden hétvégén van házibuli, le sem szarja senki (nem vagyok járványtagadó mielőtt belém kötne valaki...).
2021. márc. 19. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
500k
 4/12 anonim ***** válasza:
32%

Ha nem tudják bizonyítani, akkor meg se történt. ;)

Tekintve, hogy szinte csak baráti összejövetelek és házibulik maradtak egyedüli közösségi programként, így több ilyet is szerveztünk, általában tíz fő felett. Ha nem vagytok rémesen feltűnőek (nem egyszerre sétáltok végig az utcán mondjuk) akkor kétlem, hogy bárkinek feltűnne, hogy többen vagytok. Ha pedig fel is tűnik, kit érdekel? Hacsak nem valami gyűlölködő a szomszédod, kétlem, hogy érdekelné annyira, hogy rendőrt hívjon.

5/12 anonim ***** válasza:
72%
Bejelentésre vagy/és zajra megy ki a rendőrség és a rendezvényszervezőjét minimum 150ezerre büntetik. A vendégekkel nem tudom mi van, lehet, hogy őket is megfingatják valamilyen formában.
2021. márc. 19. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Most miért kellett lenullázni. Leírtam, hogy le sem szarják a környékünkön, tényleg ez van. Nem értek egyet a bulikázással, de normálisan válaszoltam.
2021. márc. 19. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Semmit nem tehetnek,ugyanis bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja nélkül nem tehetik be a lábukat a birtokodra.
2021. márc. 20. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
33%

Nem bcs. Hanem törvénysért3s gyanúja nélkül!

Márpedig a buli trv-sértés, ha 10nél többe vannak.

2021. márc. 20. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Mi 4 bulit tartottunk a kertesházunkban télen, kb 20-30 emberrel és nem volt gond. Ne legyetek nagyon hangosak, és nem lesz gond. Amúgy ha zavar valakit a szomszéd először szólni kéne először nem pedig rendőröket ugráltatni, akiknek van jobb dolguk is mint "partibűnözőkhöz" rohangálni.
2021. márc. 20. 15:27
 10/12 everlight ***** válasza:
61%
Ha nem hívja valamelyik szemét szomszéd a rendőröket nem jönnek rá.
2021. márc. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!