Ilyen esetben menjek házibuliba?
Figyelt kérdés
Barátnőm hívott buliba, 30 an lennénk kb. egy panelházrol lenne szó. És az a baj h a szomszedjukban sok az öreg és félek h feljelentgetesek lennének belole mert nem annyira jó a viszonyuk a körülöttük lakókkal. Jó lenne végre kicsit kimozdulni de visszatart az a több 100 ezer Ft-os lehetséges büntetés.2021. márc. 18. 16:08
11/14 A kérdező kommentje:
nehez lesz ott lenni ha nem lesz:DD de egy iszogatast majd ossze hozhatunk :DDD
2021. márc. 18. 18:25
12/14 anonim válasza:
Most látom, hogy 17 éves csajszi vagy. Ha leitatlak, bevállalós vagy? Mert akkor benne(d) vagyok!
13/14 anonim válasza:
30-an panelban, fenyegető aurás öregek mellett lakva ?
Az ilyen bulit járvány helyzeten kívül is skippelném, kivéve ha nagyon kancás vagy.
De azt is nehéz kivitelezni egy panelban ha 30an vagyok, de ha ez mégse okoz neked gondot akkor jöhet a számod privátban (vicc, bocsi nem tudtam kihagyni)
Amúgy megtartottátok végül a bulit ?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem
2021. márc. 26. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!