Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyenek a nők?

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Mostanában többet gondolkodtam a kelletén azon, hogy miért vannak ezek a feminista pártú emberek, szervezetek stb. Mindig próbálják felhívni magukra a figyelmet a nők, hogy ők ugyanolyanok mint a férfiak, de hát ez annyira clown shit. Mindig csak az előnyt keresik maguknak és abba nem gondolnak bele, hogy a férfiaknak még talán rosszabb dolguk volt a régebbi időkben... Biológiailag amúgy sem lennének ugyanolyanok és az határoz meg mindent igazából.

Itt már rég nem az egyenjogúságról van szó, hanem arról, hogy a legjobb dolgokat érjék el maguknak és felborítsák az ,,egyenlőséget’’.

Azon is elkezdtem gondolkodni, hogy ugye sok férfinak elvárás, hogy a nő minden szempontból kisebb legyen. Lehet, hogy alacsonyabbak, de már alig lehet látni nem túlsúlyos/kövér nőket. Nekem ez annyira ellentmondásos.

Ezzel senkit nem szándékozok megbántani, véleményekre lennék kíváncsi. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2021. márc. 16. 20:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%
21. Neked meg nem kéne úgy kinézned, mint egy teleszart krumpliszsák és akkor talán lennének is nők, akik önszántukból lefeküdnének veled. 🤷🏼‍♀️
2021. márc. 17. 03:06
 22/23 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező!

A kérdésedre a választ tökéletesen megadta a 21es kommentelő. Ezért ilyenek a nők, ameddig ilyen férfinak nem nevezhető lények vannak a földön semmi nem fog változni.

2021. márc. 17. 08:49
 23/23 anonim ***** válasza:
26%

Kedves Kérdező, én egyet értek veled, nőként.

A nők elleni erőszakot nagyon elitélem. Az a feleség aki önvédelemből megöli a vadállát férjét egy napot nem ülne börtönben ha rajtam múlna. (Mielőtt még nekem támadnak a nőtársaim hogy te nem akarsz jogokat????)

Szerintem az az igazság hogy a nők túlzásba estek, mindenről mindig a férfi tehet, megszűntek nőnek lenni.

Nem a nőiesség, háziasság, kedvesség van erősítve hanem a karrier, abortusz, igenis tedd ki mindened és a férfi a disznó aki észre meri venni (NEM, a megerőszakolás nem tartozik ide!)

Vissza kéne térni egy arany középútra mert ami manapság folyik az nagyon nem jo irány.

2021. márc. 18. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!