Miért ilyenek a nők?
Mostanában többet gondolkodtam a kelletén azon, hogy miért vannak ezek a feminista pártú emberek, szervezetek stb. Mindig próbálják felhívni magukra a figyelmet a nők, hogy ők ugyanolyanok mint a férfiak, de hát ez annyira clown shit. Mindig csak az előnyt keresik maguknak és abba nem gondolnak bele, hogy a férfiaknak még talán rosszabb dolguk volt a régebbi időkben... Biológiailag amúgy sem lennének ugyanolyanok és az határoz meg mindent igazából.
Itt már rég nem az egyenjogúságról van szó, hanem arról, hogy a legjobb dolgokat érjék el maguknak és felborítsák az ,,egyenlőséget’’.
Azon is elkezdtem gondolkodni, hogy ugye sok férfinak elvárás, hogy a nő minden szempontból kisebb legyen. Lehet, hogy alacsonyabbak, de már alig lehet látni nem túlsúlyos/kövér nőket. Nekem ez annyira ellentmondásos.
Ezzel senkit nem szándékozok megbántani, véleményekre lennék kíváncsi. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
6.: Pontosan.
7.: Ezzel teljesen egyetértek.
8.: Valóban nem lehet mindenre ráfogni a hormonokat, de azért ne forgassuk már ki a kiindulási témát! ;)
11-es, nem kell szépíteni, a nőkre nem tárgyként tekintenek, hanem lyukként. De szerencsére csak a kevésbé értelmesebbje.
Egyébként a hármas egy ijesztően pontos leírást adott rólam... 😶
No, persze nem a leszbikus résznél 😂
"clown shit"
Ha 15 éves vagy csak írd azt; nem kell itt bekezdéseket gépelned.
"nekem is elegem van a feminista hisztiből, főleg hogy a legnagyobb élharcosai vagy dagadtak, vagy leszbik, vagy csúnyák és deszkák vagy fekák, rövid hajúak, de még sorolhatnék csomó tulajdonságot, amiért számomra már tényleg nem potenciális jelöltek lennének mint hetero férfi, mert undorodok tőlük"
Pont emiatt kell a feminizmus, mert aszerint osztod be a nőket, hogy baszhatóak-e. Emberek, ennyi.
Hamarosan jönnek a humán robotcsajok, amelyeknek a kinézetét meg sem közelítik ezek a férfigyűlölő, műmellű, agyonszoláriumozott, nőstény-soviniszta, csatakancák és mehetnek kapálni az egész napos hisztijeikkel.
Amúgy sem közelítik meg az itteniek az ázsiai lányokat...
7#" Én még nem hallottam olyat, hogy egy sebész doktornő műtét közben műhiba miatt megöl egy pácienst, majd a bíróságon elengedik, hiszen bizonyítottan a hormonai miatt cseszte el."
Olyat viszont nap nap mint hallani, hogyha egy nő megőli a gyerekét, akkor a mindenféle hormonokra meg depresszióra hivatkozva azonnal felmentik. A tizedéért egy férfit azonnal kivégeznek.
Ha meg a férjét öli meg, akkor a femináci szervezetek még ki is tüntetik.
17!
És olyat hallottál már hogy " nem volt beszámítható állapotban"?
Férfiakat és nőket is rendszeresen felmentenek ilyen indokokkal. Nehogy azt hidd hogy csak a nőknél van ilyen.
A feminista nyomorékok ilyenek, de azok meg nem nők.
Leszbikus, nőimádó, betegagyú, nőnek kinéző izék.
Mivel a pnájukkal nem tudnak érvényesülni a férfiaknál, betömörülnek ilyen nyomik szervezetébe, és onnan ugatnak.
Mondjuk érdemes megnézni kik az ilyen "nők", már kinézetre is látszik, valami nem stimmel.
Egyértelmű hogy a férfiaknak nehezebb volt a régebbi időkben! Lássunk pl a középkort
Barmikor a parasztok kezébe adták a lándzsát kopját és akkor menjenek élet halál harcot vívni szagoljak a doghussal és vérrel telített földet megannyi hullát tetemet nézni napokig jobb esetben nem kaptak valami fertőzést de akkor meg az égett hullák halmazát és szagát kellett nézni! Azert na hiába volt több joga a férfinak amikor keményebb kötelességei is voltak mert a nőket nem vitték be a háborúkba (volt 1-2 kivétel de azok a nők önként mentek)
Alapból egy háboru de még csata is hatalmas nyomást tesz az elmére nemhogy a testre a dezertálásért meg halál várt ha meg nem győznek akkor az asszonyt eroszakoljak meg a gyerekeket meg megölik vagy rabszolgak lesznek...
és ez minden rétegben igy volt! Mind a földműves mind az iparos mind a városi és mind a nemes!
De kérdező akiket te mondasz az még mindig csak a kisebbség! Csak hangosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!