Fiúk!Addison Rae jó alakúnak számít?Vagy már túl husis?(a combja)
"van egy pár kiló felesleg a combjain. De ízlések és pofonok, van akinek az ilyen nők jönnek be. ( Sajnos egyre több férfinek)"
Ha ez jön be nekünk az a baj, ha a "csontkollekciók" akkor meg az.
Nem fogok bocsánatot kérni azért mert az tetszik nekem ami. Egyébként is nem tudom mit szívtok de ez a csaj egyáltalán nem egy túlsúlyos kategória, ennyi fognivaló szerintem ideális. Sok kövér nő még őt hívná csontváznak.
EEgyébként...Akinek az ő alakja tetszik annak ez már túl vékony?
Nem nem vékony, ha mindenképp bele akarunk kötni akkor szerintem az arca nem szép. Melle meg picike, ami nem biztos hogy hátrány.
Fogjátok már fel hogy nem az fog dönteni hogy a combotokon van fél-fél kiló felesleg. Vagy az hogy hány centisek vagytok....
Volt egy lány aki nem jött be külsőleg igazán, de mivel összesodort az élet minket ezért barátok lettünk, aztán annyira jól kijöttünk hogy szerlesek lettünk. És egyikünknek sem volt a másik az esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!