Fiúk, nektek a külső számít egy lányon jobban vagy a belső tulajdonságok? Miért?
Sablonszöveg, de attól még változatlanul igaz: a külső megfog, a belső megtart.
Volt már olyan, hogy ismerkedést kezdeményeztem egy nagyon szép lánnyal, de viszonylag hamar kiderült, hogy egy rosszindulatú, beképzelt liba. Akkor meg hiába a szép külső, nem igaz?
De ugyanennek a fordítottja is megtörtént: összesodort engem az élet egy olyan lánnyal, aki finoman szólva sem a zsánerem, de egyszerűen annyira lenyűgözött a személyisége ahogy jobban megismertem, hogy egy idő után kívülről is megszépült a számomra, és elkezdtem vonzódni hozzá.
"összesodort engem az élet egy olyan lánnyal, aki finoman szólva sem a zsánerem, de egyszerűen annyira lenyűgözött a személyisége ahogy jobban megismertem, hogy egy idő után kívülről is megszépült a számomra, és elkezdtem vonzódni hozzá."
És ennek ellenére képes vagy leírni, hogy "a külső megfog, a belső megtart", mint valami egyetemes életigazságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!