Hogy lesz így valaha kapcsolatom?
Nincs önbizalomhiányom, elégedett vagyok magammal, igyekszem jó formában tartani magam, de ugye mindenkitől van szebb meg jobb.
Viszont a mai online világunk lehetőségeit tekintve szerintem jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy mégis miért maradna meg egy nő mellett egy pasi, ha manapság már online két kattintással talál 100 szebbet, jobbat, fiatalabbat, aki tapsra ugrik? (Gondolom ezt fordítva is igaz, és a pasik is ugyanígy vannak.)
Hogy lehet így manapság komoly kapcsolatot kialakítani?
Hogy lehet így megbízni egyáltalán a másik nemben?
Pasik/Csajok, ti ezt hogy kezelitek?
El vagyok keseredve.
28/N
A céloknak rugalmasaknak kell lenniük. Bármit is akarsz elérni az életben, sokkal nagyobb öröm lesz, ha lesz kivel megosztanod. Még ha csak egy ideig lesz veled az illető, akkor is.
A csalódásokra, a félresiklott kapcsolatokra meg nem szabad kudarcokként tekinteni - csak akkor sérülhetsz - hanem kalandokként, fejezetekként, amelyekből tanultál, bölcsebb lettél, és amiknek a szép pillanatai ajándékok voltak.
Szemlélet kérdése az egész.
"...a céljaid legyenek érted, ne te a céljaidért."
Ezt meg hogy? :D Nem értem.
A célokért sok esetben hosszú évekig kell dolgozni.
Próbálok kitalálni valami jó sarkos példát rá.
Mondjuk, az a célod, hogy világhírű gobleinművész, vagy makettfestő legyél. Közben elkezd romlani a látásod. Ha továbbra is makacsul az eredeti célodért küzdesz, megvakulsz az aprólékos munkától. Ha változtatsz a az eredeti célodon, és abbahagyod, viszont a meglévő munkáidból jótékonysági aukciót szervezel, vagy állandó tárlatot nyitsz, akkor bár más, de új örömforrást találsz, és megmarad a látásod.
Így értem. A céloknak flexibilisen kell követniük az élet alakulását, különben ahelyett, hogy hasznodra lennének, megnyomoríthatnak.
Ha a céljaid elérésébe menekülsz a magánéleti problémáid, hiányaid elől, pótcselekvéssé fognak válni, és idővel meg fogod gyűlölni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!