Hogy bírjátok a magányt és a bezártságot?
Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok már ezektől a korlátozásoktól. Most, hogy ismét home office lesz, még a munkatársakkal sem fogok tudni beszélgetni élőben. Sehova sem lehet menni, a családom, barátaim máshol élnek. Folyton egyedül vagyok. Telefonon meg chaten beszélgetek a barátokkal, de az nem olyan mint élőben beszélni valakivel. A párommal meg épp szakítani készülünk, jó ideje átnéz rajtam, külön szobában vagyunk, és jó esetben is max annyit szól hozzám, hogy szia. Ettől még magányosabbnak érzem magam, mintha tök egyedül lennék...Kezdek belebetegedni az egészbe...2021. márc. 5. 19:21
11/17 anonim válasza:
A magány jobban zavar, mint a bezartsag napközben. Nem tudom mi lehet erre a megoldás.. F
12/17 anonim válasza:
Alapból így élek, megszoktam. Csak Én még chatelni sem tudok senkivel :D
13/17 anonim válasza:
Engem a magány zavar, de egyre jobban. Eleinte tudtam a barátaimmal/szaktársakkal neten beszélgetni, de már egyre passzívabb mindenki.. így elég rendesen megcsappant az emberi interakcióim száma és a magány csak rosszabb lett. Itt, az oldalon próbálom több-kevesebb sikerrel pótolni, de hát nem ugyanaz.
A bezártság annyira nem érint, közeli erdőbe sétálni időhiány miatt hétvégente ki tudok járni, máskor nem igazán van rá időm.
(20/L)
14/17 anonim válasza:
Már csak a lakberendezés és a diy segít.
15/17 anonim válasza:
Önismereti könyveket.olvastam, de nem segített, sőt rosszabb lett.. F
16/17 anonim válasza:
15 szia, milyen könyveket próbáltál?
17/17 anonim válasza:
En nem nagyon tartok be semmit szval jol elvagyok. Ha ilyen a kapcsolat akkor rakd ki a csajt es rakd fel a tindert meg jelolj be minden 2.csajt fbn es nem fogsz unatkozni 😀 Randizgass meg biztos vannak haverok azert vagy talalkozz a munkatarsakkal melo utan akikkel most nem tudsz meloba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!