Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek nem gáz, ha egy...

Szerintetek nem gáz, ha egy influencer elmondja, hogy pénzért hordta az adott cuccot?

Figyelt kérdés

Meg utána leszólja...

A kedvencem, amikor finnyog is hozzá... Meg mondjuk soha nem inná meg az energiaitalt....

Ezért komolyan fizetnek százezreket? Annyira látszik sokszor a fejükön, hogy undorodna kb. tőle.

Azon a hatalmas babzsákon is röhögnöm kell...

2021. febr. 25. 21:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Ez a dolga
2021. febr. 25. 21:46
 2/19 A kérdező kommentje:

Erre egyébként komolyan van keret, hogy kb. száznak fizetnek százezreket?

Amúgy ez kb. az utóbbi 4-5 évben lett. Nyilván tudtam, hogy pénzért imádják, de akkor is...

De akkor is, meg sem próbál örülni neki, fintorog... Akkor legalább előadni sem tudja, vagy olyat vállalna el, amit tényleg szeret...

2021. febr. 25. 21:49
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom melyik energiaital márkáról van szó, de valószínűleg nem nagy kiadás nekik reklámoztatni. Nem az a gáz, hogy elmondja pénzért csinálta, elvileg mindenki tudja, hogy ebből él. Az általa reklámozott termékeket viszont utólag szidni nem túl okos az ő szempontjából, mert nem vele fognak reklámoztatni a jövőben.
2021. febr. 25. 21:55
 4/19 anonim ***** válasza:
Hogy gondolod, hogy száznak fizetnek százezreket? Sokszor részesedésért cserébe vállalják a reklámot, másik esetben fix összegért bizonyos időközönként. Híresebb influencerek fix összegért vállalják csak.
2021. febr. 25. 21:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom a véleményemet, aztán vagy le leszek pontozva vagy nem. Ên egyszerűen rosszul vagyok a szponzorált tartalmaktól. Normális esetben ennek nem úgy kellene működnie, hogy az influencer kigondol egy tök jó poszt/videó ötletet és ahhoz esetleg párosít egy terméket? Nem, itt az történik hogy van egy eleve meghatározott termék amihez ki kell gondolni egy sztorit. Ez így már nem jön át természetesen, legalábbis nekem.

És pont ezért én még egy terméket sem vásároltam csak azért, mert láttam valamelyik influencernél. Tipikusan ez az a szakma, ami teljesen felesleges.

2021. febr. 25. 22:11
 6/19 anonim ***** válasza:

5

Mindenhol így működik. Az van reklámozva, amiért hajlandóak fizetni.

2021. febr. 25. 22:13
 7/19 anonim ***** válasza:
De itt magával a foglalkozással, mint influencerkedéssel van a problémám. Az hogy valakinek ez a munkája. Az teljesen más, ha valaki direkt reklám modell és úgy mutat be termékeket, hiszen legtöbb esetben azokat utána nem kapja meg.
2021. febr. 25. 22:15
 8/19 anonim ***** válasza:

7

A reklámmodellek ugyanazok, mint az influencerek, ha mélyebben belegondolsz.

2021. febr. 25. 22:21
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, de lehet rosszul fejeztem ki magam. Egy reklám modellnek először a modellkedésben kell rutint szerezni, kell valami hely ahol felfigyelnek rá. Utána ő plakátokon, tv reklámokban, újságokban és online hirdetésekben jelenik meg. Az influenszer legtöbb esetben csak a saját platformján reklámoz, nem jut el annyi helyre.

Aztán az influenszer megtarthatja a termékeket, a modell nem. Reklám modellnek lenni szerintem egy külön szakma, hiszen kell valami modell tapasztalat. Influenszer kb bárki lehet.

2021. febr. 25. 22:26
 10/19 anonim ***** válasza:
A követők száma a lényeg, nem más. Tök mindegy, hogy kiről van szó, ha rengeteg ember nézi, figyeli és hallgat rá. A különbség annyi, hogy a reklámmodel egy reklámban szerepel, míg az influencer magát a reklámot szervezi, felügyeli, biztosítja. Valójában az influencerek munkája nagyon fontos az e-commerceben.
2021. febr. 25. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!