Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van híresség (celeb / youtuber...

Van híresség (celeb / youtuber / influencer / színész / politikus stb) ismerősöd?

Figyelt kérdés

Pl rokon, családtag vagy egykori osztálytárs, vagy munkatárs, vagy csak egy ismerősöd ismerőse?

A nevét is írd kérlek, esetleg röviden, hogy milyen ember ő a mindennapokban?

2020. aug. 23. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Igy konkretan nincs, de anyukam dolgozott egyutt Ruzsa Magdival, azt mondta, normalis, olyan mint akarmelyik masik ugyfele. (Vannak idiota ugyfelei, de ra nem panaszkodott.)
2020. aug. 23. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Több is van, de nem szeretnék nevet írni, mert volt már abból probléma, hogy egy rajongó ránk szállt, hogy mindenképp hozzam őket össze.

Három színházi színésszel és egy rendezővel van közelebbi kapcsolatom, mind a négyen nagyon jófej emberek, bár az egyik színész hajlandó kicsit túl sokat fecsegni magáról.

2020. aug. 23. 10:27
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Mindig elfelejtem a nevét, de van egy TikTokker, akit szoktam látni a buszon. Mondjuk lehet kicsit túlzás ismerősnek nevezni
2020. aug. 23. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
az isiben mindegyik elhízott krva azt hiszi magáról, hogy ő influenszer, mert meglett a 150 követője instán. úgyhogy ja, sokat ismerek
2020. aug. 23. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem annyira közéleti személyiség, de bizonyos körökben sokan ismerik. Egy országszinten híres régésszel van a családomnak jó viszonya, nekem ő lassan már olyan, mintha a pótapám lenne.
2020. aug. 23. 10:35
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Radics Gigivel találkoztam párszor baráti körben. Kedves, szerény lány a magánéletben, előzékeny, érdeklődő, beolvadó vagy hogy mondjam :D nem ő a világ közepe egy számára többnyire idegen társaságban. Nem tudnék rosszat mondani róla abból amit én "kaptam" belőle.
2020. aug. 23. 11:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Dolhai Attilánál dolgoztam egyszer-kétszer, nekem nagyon szimpatikus volt, de sok mindent nem tudok róla írni.

Odafigyelt ránk munka közben, kérdezte, hogy nem vagyunk e szomjasak/ebédeltünk e már, a munkában segített, pedig nem kellett volna neki.

Végig mosolygott, ami engem fel tudott dobni.

Negatívat nem tudok mondani.

2020. aug. 23. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem K. Polla (influencer) nem az ismerősöm, de találkoztam már vele és rendkívül flegma, lekezelő volt mindenkivel a társaságban, kivéve egy fiú haverjával. Az exe (Milán) mondta nekünk, hogy valójában azért szakítottak mert a csaj nem normális és elviselhetetlen.
2020. aug. 23. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Puzsér Robit ismerem személyesen, nincs vele gondom, de távolabbi a kapcsolat. Én szervizelem az autóját, illetve közös baráti/ismerősi társaságunk van Rácz Jenővel.
2020. aug. 23. 14:42
 10/11 anonim válasza:
100%
Klaudia Fisher influencer/valóságshow szereplő évfolyamtársam volt. Nem ismertem igazán, de nem volt tudtommal akkoriban problémás eset, egy barátom ismerte jobban. Olyan tipikus menő lány volt, látszott, hogy ő a külsejével fog inkább pénzt keresni.
2020. aug. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!