Gáz vagyok ezért?
Figyelt kérdés
Budapesten vagyok kolis meg ugye egyetemista is. Alapból Szolnokon elek ami elég messze van tőle. Ezalatt a 3 hónap alatt sok ismerőst szereztem a koliba de azóta nem annyira járok Pestre. Viszont hívtak bulizni csak nekem a hazajutas nehéz lenne. Ott kéne aludnom vkinel mégpedig olyan idegeneknel nem szívesen alszom. Barátaimnak megígértem h szólok ha részt tudok venni a bulin. Eddig azóta 2szer voltam Pesten de csak ügyet intézni és raktam is ki Pestről képeket instára. Remélem ismerőseim nem sértődtek meg azért h én azóta voltam Pesten pár órát de a bulin nem vettem részt.2021. febr. 20. 22:03
1/4 anonim válasza:
Mivel úgysem lehet bulizni ezért nem gáz. Trollolo.
Egyébként nem lehetett volna szabad téren meginni egy kávét vagy valami? A kapcsolattartás csak bulit jelenthet meg ismeretleneknél alvást? (Ha már ismerősöknél nem lehet.)
2/4 anonim válasza:
Picit túlgondolod ezt. Ha a haverjaid nem hiperérzékenyek és nem kezdenek el "összeesküvés elméleteket" gyártani(nem tudom, te ismered őket) akkor valószínűleg nem gondoltak semmit.
Szóval röviden, nem gáz.
3/4 anonim válasza:
Dehogy gáz :) tökre rendben van :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!