Írnátok erre valami visszaszólást, vagy frappáns választ?
8-as, nekem 30 évesen volt az esküvőm, tavaly. Szerintem nem korai :) De igazából nem ezen van a hangsúly. Sajnálom a kérdezőt, hogy még sosem volt senkije és jelenleg sincs, azonban nem tudom, hogy ez vajon a szerencsére fogható-e. Nekem sem biztos, hogy lett volna kapcsolatom, ha nincsenek társkeresők. Tudom, hogy a társkeresőkön nagyon sok a lotyó, akik ha nem vagy gazdag és/vagy szarrá gyúrt izomember, akkor vissza sem írnak, de elvétve akad normális. Mondjuk úgy 1000-ből 1. Én pl úgy kerestem, hogy mindenkire ráírtam, aki tetszett és elég volt, ha csak 1-2 visszaírt és elkezdtünk beszélgetni. Volt aki élőben nem tetszett, volt akinek én nem tetszettem, de sikerült mégis megtalálni azt a lányt, akit elvettem. Ez nem szerencse volt,hanem a nagy számok törvénye.
Remélem te is hamarosan megtalálod.
Arra lehet azt is mondani, hogy majd, meg azt is, hogy majd meglátod.
Ha valaki már többször rákérdez, akkor visszakérdeznék hogy "tetszem neked, hogy ennyire reménykedsz?"
Pláne ha azonos nemű és homofób.
Mondd azt, hogy ez magánügy. És ez így is van. Aki ilyet kérdez, az kapjon már észbe. Mi köze hozzá?
Amikor én voltam fiatal, mindig az volt a kérdés: mikor mész férjhez? Egy fiatal erre nem tud mit válaszolni. Sokszor élvezkedtek rajtam így a férjezett nők. Mert nekik volt férjük, és ettől többnek érezték magukat. Lehet, hogy szar volt a házasságuk, de kellettek valakinek valamikor. Erre voltak büszkék. Ma már én is másképp reagálnám le, mert sok kínos percet szereztek ezzel nekem. Legjobb, ha röviden lezárod a témát, és nem részletezed. Még azt is lehet mondani, hogy így is jól megvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!