Frappáns visszaszólás?
FRAPPÁNS visszaszólás csak akkor lehetséges, ha az adott helyzetre passzol és NEKED jut eszedbe.
Mellesleg visszaszólni éppen olyan értelmetlen, bunkó ötlet, mint beszólogatni valakinek.
Ezenkivül ha NEKED rendszeresen megszól valaki, akkor VLEED lehet valami gond. (De a kérdésed alapján elképzelhetö, hogy mi: aki ilyen kifejezést használ, hogy "proli", az igencsak primitív és beképzelt lény.)
Kedves második! :)
Ha kötekedő hozzáfűzésed van tartsd meg magadnak, szerintem senki sem kíváncsi rá. Aki egy szó alapján ítél az elég előítéletes lehet ami egyáltalán nem jó emberi tulajdonság. Ha nem érted a szó jelentèsét, olvass könyveket. Senki sem mondta, hogy a rendszeres beszólogatás áldozata vagyok, csak hátha van valakinek egy egyedi visszaszólása, ami nem egy b+, vagy egy primitív valami. Hasonlíthatod egy saját recepthez, amit megosztunk a többiekkel, habár ez elég erős hasonlat. Csak egyszerűen az emberi szellemessègre vagyok kíváncsi, akit ez nem érdekel akkor lapozzon tovább és ne kötekedjen, köszi! :)
A második vagyok, és nem kötekedtem, hanem megállapítottam, ahogy az ilyen szóhasználat nem a kultúremberekre jellemzö.
Emellett változatlanul érvényes az, hoyg egy szellemes/frappáns megjegyzés csak akkor hiteles, ha spontán, az adott helyzetre reagál, és nem mástól szedett és betanult dolog.
Mivel azt nem írtad, hogy az a bizonyos valami MIT mond, ezért nem lehet igy neten kereszül olyan választ adni, ami az adott helyzetre illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!