Rossz Fiú kérdése:
Ha valaki ezt mondta nekem, mit mondjak vissza? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy gyerek azt írta nekem, hogy ha így folytatom még azt is megbánom, hogy megszülettem. Az a vicces, hogy az egész szituációhoz ennek az embernek semmi köze nincsen és egy kis senki akinek az élete egy fapadkát sem ér ...
Bármit írt eddig, csak annyit írtam vissza, hogy ok, mert nem fogok lesüllyedni egy alpári paraszt szintjére, de ezt volt az utolsó csepp a pohárban.
Olyat szeretnék neki visszaírni, ami nagyon felidegesítené.
Előre is köszönöm "szép" válaszotokat, eresszétek el a fantáziátokat, de azért reálisak maradjatok xD
2015. máj. 19. 20:44
1/3 anonim válasza:
Nem érdemes az ilyenekre válaszolni.
Azt azért érdemes tudni, hogy a fapadka és a fabatka között van némi különbség.
2/3 A kérdező kommentje:
Észre se vettem hogy azt írtam, de tudom melyik a helyes köszi
2015. máj. 19. 21:49
3/3 3005 válasza:
"Már megbántam, hogy megszülettem, mikor tudatosult bennem, hogy magadfajták szaladgálnak az utcán ráadásul büntetik az irtásukat.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!