Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek a Covid19...

Mi a véleményetek a Covid19 vakcináról?

Figyelt kérdés
Valaki beadatta közületek? Mit tapasztalt?

2021. febr. 12. 13:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem adattam be. Azt tapasztalom, hogy csak az öregek oltassák be magukat. A véleményem:O1G.
2021. febr. 12. 13:16
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Remelhetoleg nem lesz hatasos es elhuzodik a pandemia meg egy par evig.
2021. febr. 12. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem az a lényeg, hogy most mit tapasztalnak, hanem, hogy nem üt-e vissza 1-3 év múlva. (Általában kell ennyi idő, mire egy gyógyszer eljut a kivonásig, ha gond van vele.)

Az a véleményem, hogy ahogy most a mutánsok állnak, a hatékonyságuk igencsak kérdéses, és a végén még kiderül, hogy csak a gyógyszergyárak nyernek a "bulin". Ettől függetlenül egy általam preferált vakcinával be fogom oltatni magam, ha lesz rá lehetőségem, mert ez is egy esély, és jobb ötlete egyelőre amúgy sincs senkinek:(

2021. febr. 12. 13:40
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Különösebben nincs véleményem. Nem oltattam még be magam, nem is tervezem. De ha kötelező lesz, vagy csak úgy lehet majd bárhova menni, akkor beadatom. Nagyon remélem, hogy ez a nyár már szabadabb lesz mint a tavalyi.
2021. febr. 12. 13:46
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Jó üzlet a gyógyszergyáraknak, politikusoknak. Az én adagomat felajánlom annak akinek kell.
2021. febr. 12. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
totál felesleges beadatni, mire befejeznék addigra úgyis jön a "nagyon veszélyes mutáció" ami ellen nem lesz jó... és kezdődik az egész előről (vagy leginkább folytatódik)
2021. febr. 12. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Én már be vagyok oltva, mindkét adagot megkaptam. Kicsit fájt a fejem és a karom utána, ennyi.

Nagyim is megkapta az első oltást, nyilván fájt a karja, de ezenkívül semmi baja.

2021. febr. 12. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első adagot megkaptam, semmit nem éreztem.
2021. márc. 2. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Melyikről?
2021. márc. 2. 22:04
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak a liberalisok tiltakoznak, mert ok a sok halottban erdekeltek.
2021. márc. 2. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!