Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is epekedve várja, hogy...

Más is epekedve várja, hogy ennek a covid bohóckodásnak vége legyen és mindenki visszakapja végre az életet?

Figyelt kérdés
Bulik, edzések, társaságok, beülni kajálni, piálni, és nem úgy élni, mint valami antiszoc kocka, hogy gépezik, olvas, stb
2021. febr. 8. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Már nagyon. 1 évet elvettek az életünkből. R.I.P 2020 ✝️✝️✝️
2021. febr. 8. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Nem.
2021. febr. 8. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vége legyen, igen, de nem lesz ugyanaz az élet már.
2021. febr. 8. 21:03
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Semmi nem valtozott. Dolgozom, edzek (jo idoben kint, ha rossz ido es van nyitva terem, ott) es vegre nem kell kolegakkal talalkozni mert home officeban tolja mindenki, ami ezerszer kenyelmesebb, baratnom se kell bejarjon egyetemre, ezerszer jobb, van ido mindenre, full chill es haverokkal hetvegente van hazibuli ha akarjuk meg kirandulas.

Ne sirjatok extrovertaltak. Tanuljatok meg magatokkal elni. Dolgozzatok a komplexusaitokon ami miatt csak tarsasag figyelmeben erzitek jol magatokat es nelkule depi van mert nem figyelnek ratok meg nem birtok ki a sajat tarsasagotokban 1 orat.

24/F

Barcsak sose lenne vege.

2021. febr. 8. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Semmi nem változott az életemben, le tudnám így élni
2021. febr. 8. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált vagyok,de rohadtul unom már ezt az egészet.
2021. febr. 8. 21:43
 7/12 A kérdező kommentje:

#4 Nincs nyitva a terem és nincs jó idő, az a strandidőtől kezdődik.

Attól hogy te/ti elvagytok otthon a 4 fal közt és a kollégáidat nem bírod ki (gondolom az antiszoc kellemed), attól még ez nem jó. Egyébként hamarosan fel kell hogy oldjanak mindent, mert többen vannak azok, akik nem annyira ingerszegény életet élnek, hogy az életüket az edzéseket leszámítva a 4 fal közt élnék le.

Am a kijárási tilalom még hagyján, azt soha nem tartottam eddig kb be, se ezt a szájkosaras hülyeséget az utcán, de mostmár unalmas hogy ennyi hónapot elloptak az életünkből azért, hogy néhány öregember nehany évvel tovább éljen.

2021. febr. 8. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha unatkozol, és mindig négy fal között vagy, az azt jelenti, hogy te vagy túl korlátolt ahhoz, hogy kitalálj valamit a formális programokon túl, te vagy az, aki túlzottan ingerszegény életet élsz.
2021. febr. 8. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Én ritkábban unom, pl: ma. Azt se tudom mit csináljak mert nincs hozzá kedvem. De teljesen hozzászoktam hogy itthon vagyok. Sokszor zavar ha írnak mostanában, nekem nem kell ennyi "társaság".

Nem tom ki volt aki lepontozta az 5-öst de azzal a válasszal sincs baj. Így én is le tudnám, napközbe ki lehet menni, társasági ember nem vagyok hogy kijárjak. De értem hogy már hiányzik a normál élet. Én se gondoltam hogy bármikor is így gondoljam, de már mennék suliba.

2021. febr. 8. 23:59
 10/12 anonim ***** válasza:
6%

Itt a hazibulik ideje. Az ismerosod hozza az ismerosodet. Max 10 en legyetek. Egyszerre a lakasban.

Edzes: vegyel otthonra sulyokat,fekpadot,huzodzkodot stb. Baratokkal edzz otthon egyutt. Szemelyesen vagy online. Max 10-en lehettek.

Egymashoz menjetek fel kajalni pialni. Akar rendeljetek v etterembol hozzatok vagy fotzetek kozosen.

Most ez van. Ebbol huzz hasznot.

2021. febr. 9. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!