Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Visszamennél olyan közösségbe...

Visszamennél olyan közösségbe ahol rászedett a pasas?

Figyelt kérdés

Egy önkéntes közösségről van szó. A pasi átvert, udvarolt, aztán egyszerűen kiderült hogy végig csak játszott velem. Megalázónak érzem, nem tudom mit tegyek. 10-en vagyunk önkéntesek heti 1 teljes napot vagyunk "együtt"

Szeretem amit csinálok és a többieket is. De ez elégé elvette a kedvem, lehet jobb lenne nem mutatkozni előtte mégegyszer. Segítsetek, ti mit tennétek?

25 vagyok a férfi 39

2021. jan. 20. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vissza mennék és ügyet sem vetnék rá.
2021. jan. 20. 13:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Érvvel lécci!
2021. jan. 20. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is visszamennél, az illetőt meg leszarnám. Nem tudom mit kell külön érvelni, ha szeretek egy közösséget akkor azt nem fogom otthagyni egyetlen gyökér miatt. Az ő szegyénységi bizonyítványa és az ő szégyene, ahogy viselkedett, nem az enyém. Nem foglalkoznék vele többet és kész, nem atomfizika.
2021. jan. 20. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem a te szegénységi bizonyítványod, neki kellene szégyellnie magát. Nem teszi, te se tedd. Nyugodtan menj önkénteskedni és próbáld meg letojni :) A sebek idővel gyógyulnak.
2021. jan. 20. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a papas miatt jártál oda, akkkor ne menj.

De, ha jól értem, nem azért. Akkor meg menj, miért ne mennél! Tettél te bármi rosszat?

Naugye!:)

2021. jan. 20. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Neked kene ervelned. Azota is tetszik a pasi, feletekeny vagy, folyamatos fajdalmat okoz a jelenlete?

Mert akkor mashova menj onkenteskedni. Magyarorszagon nem tudom, mit takar, de ha jotekonysag, akkor egy pasi miatt dobni az egeszet nem tul szep. Akkor mashol tennem hasznossa magam.

2021. jan. 20. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
2021. jan. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!