Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Salgótarján milyen hely?

Salgótarján milyen hely?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert régen nagyon rosszakat hallottam róla, meg azt hallottam hogy sok a veszélyes roma, viszont még soha nem voltam ott... Kivéve egyszer, a közelmúltban, mikor is egy kórházban voltam ott, és nagyon tetszett. Jobbnak tűnt mint sok budapesti kórház.
2021. jan. 14. 01:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Hát Budapest sokkal veszélyesebb szerintem. Én Salgótarjánban nőttem fel, aztán éltem a fővárosban is, de három év alatt több durvább dolgot láttam ott mint Salgótarjánban 20 év alatt. Nem jó hely az tény és való, se munka, se programok se semmi. Lehangolónak mondanám. Bár voltak újítgatások az elmúlt években, meg a kórház is viszonylag jó állapotban van. Szép környezetben fekszik. De kb ennyi ami jó benne. Romlottak a dolgok a biztonság meg a lakosság szempontjából de ez sok más városról is elmondható ugyanúgy.
2021. jan. 16. 14:14
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Bevásárlás: Rengeteg bolt, és üzlet van, pl Tesco, Lidl, kb 3 spar, 2-3 coop/cba, Penny. Pepco, euronics stb.. Ruhák szempontjából, Hódi Pamela üzlete, Silver shop, amnesia, nike Adidas... Kínai üzletek, turik😊 Előny hogy a megye székhelye, mindent eltudsz intézni,(pl.bank-sok van belőle) nem kell máshova menned. Viszont a Kórház... A legrosszabb kórház... Nem vesznek emberszamba.

De amúgy elnézést, hogy megkérdem, de te tényleg ott élsz? Mert tökre az ellentétét írod a valóságnak. Pont, hogy nem lehet normálisan élelmiszeren kívül semmit se venni. Az oké, hogy vannak az általad felsorolt boltok, de az a néhány kis butik elég gyér választékű többnyire. Meg sorra megy minden tönkre, aztán nyitnak újat és kb két hónap múlva annak is kapa. Az, hogy van Tesco meg Spár meg stb.. az meg alap. Hát még jó, hogy van már. Még ha az sem lenne.. Tele van minden ócska kínaival meg 100 forintossal.

A kórház fel lett újítva nem is olyan régen úgy tudom. Sok budapesti kórház sokkal trágyább.

2021. jan. 16. 14:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az első bekezdésnél lemaradt az idézőjel, bocsánat.
2021. jan. 16. 14:28
 14/24 anonim válasza:
100%
Szar, van 1-2 jó hely de magában szar!
2021. febr. 2. 23:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mióta Gáspár Győző el költözött üresen áll a villája. ☹️
2021. febr. 2. 23:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Sosem lakott életvitelszerűen a Pécskő utcában. Az a ház az RTL-é és meg mindig nem tudják senkire sem rásózni...
2021. febr. 3. 00:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#16 Tudom csak úgy írtam. 😁
2021. febr. 3. 01:34
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Győzike házát még tavaly megvette valaki.
2021. febr. 5. 19:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom 6. hol lakik, Pálfalva, Acélgyári út tényleg gáz, de túlzás h veszélyes.. 40 éve itt élünk, soha atrocitás nem ért. A Besztercén lakunk, mi szeretjük, nyugis, kevés etnikum, erdő szélén, bolt, posta, gyógyszertár, rendelők, ovi, iskola van. Hivatalos ügyeket intézni megyünk csak a városba szinte. Viszont igaz, amit a 12. ír, alap boltok vannak, élelmiszer, drogéria szinten jól ellátott, ha nagyobb dolog kell a lakásba, sport, lakber, műszaki cucc, Egerbe vagy Hatvanba járunk vásárolni, meg online. Munkahely kevés, sok fiatal megy el. A környék gyönyörű, várak, hegyek, mi is sokat fotózunk, de turisztikát nem fejlesztik jól, pl. nincs elég szálláshely. Minket kötnek a betegeskedő szülők, a munkánk viszont nem, ha tehetnénk már nem laknánk itt, néhány éven belül tuti költözünk.
2021. márc. 9. 16:40
 20/24 anonim válasza:
100%
Látom, még ez nem egy annyira nagyon régi fórum, így az ott élőktől kérdeznék.A Salgó úton a Tarjánhő és Pici büfé környéke milyen hely? Ott a dombos részen felfelé láttam eladó házat, és a google térképen elég normálisnak tűnik a környék.
2022. aug. 3. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!