Mivel keresnek ennyit a salgótarjániak?
Még soha sehol nem láttam annyi felső kategóriás autót, mint Salgótarjánban. Tele van az utca Mercikkel, BMW-kkel, Audikkal. De nem ám szakadt 100 éves járgányok ezek, hanem vadonatúj, R, S rendszámúak. Azért nem értem ezt, mert itt borzasztóan alacsonyak a fizetések, és szerintem a vállalkozások sincsenek kimondottan irigylésre méltó helyzetben. Miből telik az embereknek ilyen autókra? Még a lakótelepeken is ilyenek sorakoznak. Szeretnék én is valami olyan tevékenységbe kezdeni, amivel ennyit lehet keresni, de mi lehet az? (Megkérdezni nyilván nem tudom őket, egy parkoló autónál nincs ott a tulaja, az utcán meg nem fogom leintegetni, hogy ugyan árulja már el, miből telt neki erre)
Ötletek?
Ezt én sem értem.
Én is nagyon sok nagykategóriás kocsit látok, sőt, ha ott vagyok, mindig látok min. 3 Audit, pedig nem nagyon figyeltem, csak azóta figyelem mióta ezt én is észrevettem. Budapesten több kiskategóriás kocsit látok, mint Salgótarjánban.
Még azt mondják, hogy a salgótarjániaknak milyen nehéz az élet, mennyi szegény van. Persze, látszódik, főleg az autókon.
Soknak hitelből van. Van olyan barátom, aki kijelentette, hogy ő csak Audiba ül be, így ő csak Audit vesz használtan, mégha hitelből is.
Meg sok itt a vállalkozó, a katások elég sokat tudnak csalni, ha ügyesek. Számlát nem nagyon szeretnek adni, ritka, ha adnak.
Ötletek: kemény fizikai munka, faszállítás, mezőgazdaság, asztalos, ételbár, külföldi munka, fekete munka, lopás, adócsalás. Salgótarjánban ritka a diplomás.
A lényeg, hogy nem alkalmazottak.
Vagy vállalkozók vagy külföldről segíti őket egy vagy több családtag vagy ők dolgoztak külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!