A salgótarjáni ipari parkban a koreai cégről tudtok infót adni? Amelyik beköltözött a CBA épületének helyére! Bármi infó érdekel!
Figyelt kérdés
Egy ismerősömet láttam meg az épület előtt, gondolom állásinterjúra hívhatták be. Na meg állnak ott kocsik, nem is kevés. Szóval valaki tud valamit?2020. dec. 8. 15:27
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt tudod, hogy hány műszakban dolgoznak, illetve mennyi a bér?
2020. dec. 8. 15:50
4/11 A kérdező kommentje:
Biztos! Honnét tudjam? Önéletrajzot kell beküldeni, annyit tudok!
2020. dec. 8. 18:56
5/11 anonim válasza:
Okes,bocs hogy rá kérdeztem,én meg sem próbálok oda jelentkezni úgy is már sokan jelentkeztek, sok sikert!
6/11 anonim válasza:
Az, hogy sokan jelentkeznek, még nem jelent semmit. Amikor én jelentkeztem (nem ide), akkor voltunk 30-an. Tesztírás után maradtunk 10-en, beszélgetés/interjú után pedig 6-an. Ebből a betanításon a második napon elment 1 ember.
Később 3 hónapon belül kihullott még 2 ember.
A műszakot és a bért pedig nem tudom, kérdezd meg azokat, akik voltak jelentkezni.
7/11 anonim válasza:
Hát úgy néz ki a dolog, hogy három műszak van jelenleg de nagyon gondolkoznak a három műszak el törlésében és helyette 12 órás munkaidőt szab. Valamint a túlóra majdnem hogy kötelező. Sajnos ilyen szar cégek jönnek csak ide.
8/11 anonim válasza:
#7Ez eléggé szomorú. ☹️
Milyen a munka?
Milyenek a kollégák?
Milyen a fizetés?
9/11 anonim válasza:
A munka tűrhető. Monoton de tűrhető. Kollégák azok is tűrhetőek végül is. A fizetés az necces téma mert a polgármester nem engedélyezte, hogy sokkal többet adjon a cég a dolgozóinak mint a többi cég. Ugyanis akkor mindenki oda menne... szar az egész. Nincs itt semmi normális munka! Pont ezért vagyunk a statisztika szerint mi Salgótarjániak a leg szomorúbbak. Nem csoda! 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!