Mit csináljak, ha az Ázsiai (azon belül inkább a Koreai) fiúk jönnek be?
Tudom, ismerkedjek velük, stb, de nem olyan könnyű megtenni, mint mondani. A környéken egyetlen ázsiai sincs, kivéve egy időset, aki egy kínai boltot vezet, tehát...
Próbáltam már magyar srácokra "szemet vetni" de egyik iránt sem éreztem többet :'D
Mondjak le arról, hogy egyszer megismerek egy Ázsiai fiút és ismerkedjek magyarokkal?
1) Először is olvasd el a linkelt bejegyzést.
2) Másodszor is szerencsés lenne, ha felmerülne benned a gondolat, hogy jó lenne leszállni a fellegekből, a képzeletvilágból, és két lábbal egyre stabilabban megállni a földön, kapcsolatba kerülni a valósággal.
3.) Szedd össze magad, és ismerkedj ázsiaiakkal. (Nyilván fizikai találkozó járványhelyzet utánra marad.) Van erre egy csomó online felület. Ez azért kell, hogy tapasztalatot szerezhess ahhoz, hogy beláthasd az előző 2 pont igazságtartalmát.
4.) Ezt a válaszomat, de legalább a linkelt blogbejegyzést évente olvasd újra, és gondold végig. Nem most fogod megérteni valószínűleg. Teljes mértékben elfogadni meg tuti biztos, hogy nem most fogod. De érdemes most elkezdeni ezeknek a dolgoknak a megértését, hogy az évek alatt lehetősége legyen megérni benned ezeknek az információknak.
+1) Kellemes olvasást, gondolkodást és az ismerkedéshez (tapasztalatgyűjtéshez) bátorságot, sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!