Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek van értelme hogy...

Szerintetek van értelme hogy eltűnök 3 napra? Mindenkinek aki fontos küldök egy üzit hogy el kell tűnnöm pár napra. A lelkem kitisztulna, de ebből a többiek levennének bármit is? Ti mit szólnátok ha valakitek elzárná magát egy kis időre?

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Én is "feltünési viszketegségnek" hívom.
2021. jan. 13. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Tedd meg! De ne azt írd h el kell tűnödd pár napra, mert azt hihetik nagy a baj. Mondd inkább azt, hogy szükséged van egy kis magányra, nyugalomra vagy vlmi hasonlót.

Semmit nem szólnék, szíve joga. Meg 3nap nem nagy idő, meg tudnám érteni.

2021. jan. 13. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen ezt csinálom. Van hogy hetekre is elbújok a világ elől - és zen meditációt gyakorlok :)
2021. jan. 14. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
errol eszembe jut egy film "veled minden hely ragyogo". Habar ott a csavo nem volt ilyen nyamnyila hogy gyiken kerdezoskodjon hogy vajon jo otlet-e ...
2021. jan. 14. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is csináltam már ilyet, muszáj volt, kellett egy kis "énidő". Ki kellett valahogy kapcsolni a szürke hétköznapokból.
2021. jan. 14. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lelkednek jót tesz, tűnj el nyugodtan! Aki olyan közelebbi haver; mondd meg neki, hogy most kicsit kipróbálod milyen ez. Meg persze, ha van párod akkor neki is. Nem fogják zokon venni szerintem.

Én alapból is 2-3 naponta írok vissza az embereknek (kivéve ha van barátnőm akkor neki nyilván gyakrabban). De inkább a személyes találkozást preferálom.

2021. jan. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!