Szerintetek meddig lesz még ez az egész korona járvány dolog? 19/f
Lassan 1 éve ez megy már, mindig azt mondták hogy már jobb lesz (tavaly márciusban hogy ősszel, ősszel hogy majd télen...) de eddig sosem lett jobb csak rosszabba a helyzet.
Ennyit még sosem voltam itthon mint most, és már kezd nagyon unalmas lenni.
A nyár még csak-csak elment, akkor még voltak kisebb koncertek, bulik (legalább azok, ha már fesztiválok nem).
Még szeptember-október is futkostunk össze vissza, aztán a mi bandánkban is elkezdtek koronásak lenni az emberek, és azóta nem igazán futkosunk már, mindenki otthon rohad.
Szilveszterre akartunk összehozni valamit, de sajnos az sem jött össze, mivel a banda fele szlovákiai, és a határon oda-vissza közlekedés most nem a legjobb... Videochatezünk majdnem napi szinten, de az nem ugyan az mint élőben találkozni.
Jelenleg meg nem úgy néz ki a helyzet hogy tavasszal/nyáron valami is javulhatna...
Nem tudom, de én már egy ideje úgy érzem magam, mint egy zs-kategóriás, utópisztikus sci-fiben.
Soha nem lesz vége. Mindig lesz egy új faj, egy mutáció.
Néha majd lazítanak, de így döglünk meg maszkkal, korlátozva.
Elvesztettem minden optimizmusom.
Még nem szoktad meg? :)
Hogy is szoktak mondani? "Csak a feléig nehéz ... aztán egyre nehezebb!" :D
Elj a pillanatnak!!!
Per pillanat ez a helyzet. :)))
Szerintem nyar elott sajnos nem :/
Meg akarjak varni mig kb az emberek 80%-at beoltjak.
(Meg amikor odairjak a halottakhoz azt is aki nem abban halt meg, csak pozitivra teszteltek, ahogy a kedves tisztifoorvos no mondta.... az a masik remisztgetes.teljesen felesleges ilyenekkel szitani az embereket... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!